DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

F1, toch nog een oefenpotje, we kunnen het niet laten…..

Hallo leesboppers,
Zo, het buitenseizoen zit erop, vandaag 20 december nog een oefenpartijtje gedaan. Thuis of uit tegen de Valken E-3. Het werd een mooi potje voetbal, lekker ballen op een nat veld, bijna geen overtreding, gewoon lekker voetballen, zoals het hoort. Geen gemopper op elkaar, geen “gemaar” op de scheids en ook de ouders hielden zich rustig. De F1 won de partij met 8-4, twaalf doelpunten wat wil je nog meer.

De najaarscompetitie zit erop. Ik denk dat we, v.w.b de E en F pupillen terug kunnen kijken op een goed najaar. Dan kijk ik niet alleen naar de uitslagen, ze waren zondermeer goed, maar vooral het plezier, daar gaat het om. Als de kinderen op die leeftijd al met plezier te voetballen gaan, biedt dat weer toekomst voor de Valken. Ik ben nogal vaak op het trainingsveld te vinden. Daar zie ik alle weken de kinderen weer met veel lol een uurtje (of twee) trainen. De opkomst is geweldig, daar hebben we niet over te klagen. Daarnaast zie ik ook positieve zaken aan het trainersfront. Steeds meer nieuwe gezichten uit de vereniging, jeugdleden en jong senioren, melden zich aan om een avondje de jeugd voetbaltraining te geven. Ik hoorde zelfs dat komend voorjaar 7 !! trainers op cursus gaan voor de Valken. Dit biedt perspectief. Wees nou eerlijk, het eerste elftal speelt in de 4e klasse met kans te promoveren naar de 3e klasse, dit willen we graag zo houden. Dat begint al bij de F-mini-pupillen.

Vandaag begint al weer de zaalcompetitie. De komende 5 zaterdagen kan je in de Banne de voetballers uit de Drieban aan het werk zien. Een goed alternatief met dit weer.

Vol goede moed gaan we de kerstdagen in, volgend voorjaar (al in januari) zullen de “kiks” met noppen weer uit de kast gehaald worden.
Ik wens jullie allemaal heeeeeeel goede Kerstdagen, een knallend uiteinde, een fantastische begin en een sportief, maar vooral GEZOND 2004 toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com