F1 weet ook in de zaal te scoren, nu tegen elkaar……

Hallo Leesboppers,
2004 draait al weer een paar weekjes, we horen nu volop op de schaats te staan, maar helaas we hebben we een oer-Hollands wintertje met wind, regen en warme temperaturen. Maar goed, niet getreurd de kachel doet het nog.

Op voetbal gebied begint het buiten weer langzaam te draaien. De trainingen voor de meeste teams zijn weer gestart en voorzichtig worden er weer voetbal programma’s door de KNVB vastgesteld. Van een winterstop is geen sprake meer, een paar weekjes rust en starten maar weer. Behalve dan de jongste jeugd. M.n. door de zaalvoetbalcompetitie zijn die nog even gevrijwaard.

Met nog 1 week te gaan is het “berenspannend” in de de zaal. In bijna elke categorie (F-pupillen 1e jaars, F-pupillen 2e jaars, E-pupillen, D’s enz.enz. maken de Valken de dienst uit.

Ikzelf ben coach in de F-pupillen 2e jaars. De Valken heeft hiervoor drie teams ingeschreven. Een combinatie van de huidige F1 en F2, door elkaar gehusseld. Zo zien we dus alle weken spektakel wedstrijden tussen spelers tegen elkaar, die op het veld normaal met elkaar spelen. Nou dat geeft af en toe scheve gezichten.
Het is in deze klasse ontzettend spannend.
Op nr 1 staat de Valken F1 met 13 punten uit 6 wedstrijden, tweede staat Valken F2 met 13 uit 7 en derde de Valken F3 met 11 uit 7 wedstrijden. Vervolgens hebben we ASV F1 en ASV F2 beiden met 9 punten uit 7 wedstrijden, laatste staat WSW met 2 uit 6.

Er kan dus nog van alles gebeuren volgende week totaal spelen we 10 wedstrijden, er zijn dus nog wat punten te verdelen. Volgende week zaterdag vanaf 12.25 uur gaat het gebeuren, dan trappen deze kanjers weer af.
De coaches kennen nu zo’n beetje de tegenstanders en hun sterspelers. Er wordt dus volop tactisch gewisseld van keeper en de beste speler wordt gewisseld als ook de beste speler van de tegenstander op de bank zit (of juist niet). U moet dat eens komen aanschouwen, ze staan op scherp.
Volgende week zullen we de eindstanden op de Valken site terug vinden.

Groetjes en tot meels…

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken