DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Voorbeschouwing Valken – West Frisia DP a.s. 25 jan. 2004

DE VALKEN – West Frisia DP

Zondag 25 januari 2004 – aanvang 14.00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban in Hem.

De laatste thuiswedstrijd is 2 maanden geleden gespeeld, een wedstrijd die eindigde in een 2-2 gelijkspel tegen onze toekomstige dorpsgenoten Spirit 30.
De maker van het laatste prachtige doelpunt was Mike Leegwater die inmiddels zijn draai weer lijkt te hebben gevonden binnen de krijtlijnen. Nadien is er via één dagje uit drie punten aan het totaal toegevoegd via een knappe 2-3 overwinning op het technisch begaafde Volendam aan de boorden van het Ijsselmeer.

Tussendoor behaalden wij de volgende ronde in de Amstel (Malt) Cup via een 2-3 overwinning op vijfdeklasser Egmondia; een 2-1 achterstand werd in de laatste 5 minuten omgezet in een 2-3 overwinning dankzij de winnende goal van Dolph Karel die absoluut geen zin had, zo mochten wij vernemen uit betrouwbare bron, om penalty’s te moeten gaan nemen.

De grootste verrassing kwam na afloop bij het aanhoren van de uitslagen in onze competitie; het bleek dat alle ploegen onder ons in het roemruchte linkerrijtje puntverlies hadden geleden. Dientengevolge staan wij dus helemaal alleen bovenaan en zijn wij als winterkampioen in de boeken gegaan. Overigens wist één van de selectiespelers (wij noemen geen namen, red.) maar liefst 3 uitslagen en de winterkampioen goed te voorspellen en steeg hierdoor met stip in de Valken toto. Onduidelijk is of hij zich wel eens meldt bij de plaatselijke groenteboer om de hoek.

Duidelijk is wel dat onze tegenstander West Frisia DP een concurrent is voor de titel en bewezen heeft dat zij thuishoren in onze klasse. Momenteel bezetten zij de 3e plaats zodat onze jongens op hun hoede moeten zijn.

De supporters vertrouwen erop dat met hun steun de ploeg van trainer Wim de Haart in staat is om de punten in Hem te laten.

Wij wensen u een sportieve voetbalwedstrijd toe met opnieuw een hoge amusementswaarde.

Met rood groene groet,
Der Weisse

Bezoek ook onze site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, nostalgie en de tussenstand van de Valken toto.

Programma:
Zondag 25 januari 2004 – aanvang 14.00 uur.

De Valken – West Frisia DP
Volendam – Oosthuizen
De Rijp – RKEDO
Alw. Forward – Spartanen
Grashoppers – Spirit 30

VVS 46 vrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com