Wordt de competitie dan eindelijk hervat?

De volgende poging om het seizoen te hervatten. Het weekend wordt weer nat, er is genoeg water gevallen dus West I zal er wel weer uitliggen.

Maar toch, hier de vooruitblik naar de wedstrijden die op het programma staan voor komende zondag.

Het eerste krijgt bezoek van West Frisia DP uit Enkhuizen. De promovendus won de heenwedstrijd tegen Valken met 2-1, ondanks een 0-1 voorsprong door een goal van good old Gerard Laan. Met die overwinning komt het puntentotaal van de Enkhuizers op 17, 3 minder dan Valken en derhalve goed voor een derde stek. Zondag een mooie gelegenheid om én afstand te nemen van West Frisia én om revanche te nemen. Aanvang als gewoonlijk is 14:00.

Valken 2 krijgt om 11:30 bezoek van WGW 2 uit Den Helder. De maritiemers staan troosteloos onderaan met 0 punten. Dit ondanks drie behaalde gelijke spelen – waarschijnlijk is men een keer niet op komen dagen – waaronder de heenwedstrijd tegen Valken 2 waarin met 2-2 gelijk werd gespeeld. Een eigen doelpunt van één der WGW-ers en een treffer van Mark Ruiter zorgen voor de Hemmer productie.. Deze wedstrijd is dus voor Valken een mooie gelegenheid om definitief de onderste regionen te verlaten.

Het derde elftal van Valken krijgt bezoek van het 5e team van de buren uit de streek, Zouaven. In Grootebroek werd door Valken met 0-2 gewonnen. Daardoor staat Valken met 1 puntje meer 1 plaatsje hoger (2) op de ranglijst. Daarnaast speelde Valken 3 1 duel minder dan Zouaven 5.

Zowel Valken 4 als de helden van Valken 5 spelen zondag niet. Dit enerzijds ivm met het overvolle thuisprogramma, anderzijds vanwege een tekort aan spelers aan beide zijden bij het duel tussen Vada 4 en Valken 5. Dat gore gezuip ook altijd.

De veteranen zullen er wel niet vanuit gaan dat ze moeten voetballen. Ze speelden nog maar 6 maal dit seizoen. Als ze zondag wel moeten, dan is dat vroeg. Midden in de nacht om 10:00 worden ze verwacht in de Zuidermeer om het tegen de plaatselijke oudere garde op te nemen. Getuige de posities op de ranglijst moet een overwinning voor Valken mogelijk zijn. Zuidermeer won slechts 3 van de 10 gespeelde duels. Eenmaal werd gelijk gespeeld. Daarmee staan ze 8e van de 14. Valkens positie blijft zoals de laatste weken 4e.

Om 11:00 komt LSVV op bezoek bij de dames. De gasten staan 3e op de ranglijst en vormen samen met KSV en Andijk de kopgroep. Eerder dit seizoen werd er al 2 keer door Valken verloren. Thuis met 1-4 en uit met 2-0. Zo kan het dus gebeuren dat Valken nog niet tegen MFC speelde en na zondag al 3 maal tegen LSVV. Het zij zo, dat krijg je als je maar met 8 teams in de competitie speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Copyright © 2024 De Valken