VADA krijgt pak slaag!!!

Eindelijk weer de groene mat op na een (veel te) lange winterstop en dan staat er ook nog meteen een streekderby op het programma!!!
En wel tegen de buurtjes ASV 55(VADA?).
De mannen van Valken A1 waren er helemaal klaar voor en dat was ook op trainen goed te merken: een prima inzet en lekker serieus aan de gang met elkaar.
Om 14.00 uur was het zover: de bal rolde van de middenstip. Een ontketend VADA ging in hoog tempo van start en maakte het ons erg moeilijk om tot goed voetbal te komen. Het tempo ging na 10 minuten omlaag en we namen het heft in handen zo vond B junior M.Kuin het hoog tijd om de keepster(u leest het goed!!)te testen met een afstandschot(je)en ……. ja hoor de bal gleed over de vingertopjes van het meisje en de stand was 1-0.Daarna was het 1 en al Valken wat de klok sloeg en een goed voetballende Camilo(eindelijk weer eens!!)maakte binnen 19 minuten een glaszuivere hatrick!!!!4-0
In de rust een (voetbal)praatje en hup de wei weer in.Met verbazing zag ik dat het tempo nog meer werd opgeschroefd door Valken en VADA kreeg alle hoeken van het veld te zien!!!Chris,Camilo,Evert en Jeroen bepaalde de eindstand op een vernederende 8-0!!!!
Na het eindsignaal werden er meteen 2 bladen bier gehaald vanwege de overwinning en de verjaardag van onze oudste telg B.Schipper!!

Jongens,een prima prestatie en volgende week als het doorgaat: VADA maar dan uit.

De trainer/coach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken