F1, nog even in de wachtkamer, we zijn er wel weer klaar voor !

Zaterdag 31 januari, de KNVB heeft het in z’n hoofd gehaald de competitie lekker vroeg te laten beginnen. Op zich prima, we willen graag voetballen, daar doen we het voor, echter. Als je al de competities ziet, bijna ieder Valken team zit met 5 andere teams in competitie. Dit betekent 5 x 2 totaal 10 wedstrijden. Start op 31 januari, februari, maart, begin april klaar met de competitie! Nog een paar toernooitjes en maar weer wachten, mei, juni, juli, augustus, jawel september beginnen we weer….
Helaas vandaag werkten de weergoden tegen. We hadden nog stille hoop, maandag, dinsdag regen, woensdag een pak sneeuw, donderdag nog wat na(sn)weeuwen van de winter, vrijdag de hele dag droog, zal het dan toch door gaan?
Wat nu te doen, ik denk dat menig coach vrijdagavond een probleempje had, na al dat zaalvoetbal-spektakel waren er nogal wat tenues zoek. Wie had wat en was het nog compleet, na heel wat heen en weer gebel is dat allemaal goed gekomen.
Zaterdag dan, wat nu, ’s ochtends nog steeds droog, klaarmaken maar, 08.45 vertrek, toch maar ff kijken, sh… chips… tis toch afgelast bij Forward, dat is balen, geen F1 aan de bak. Bij de Valken gaat gelukkig alles door, dan daar maar te kijk, de eerste wedstrijd van het nieuwe MINI PUPILLEN team staat op het programma. Maar, hoe dichter het naar 10.00 uur kwam, des te harder begon het te regenen. Heel terecht werd ook het Valken veld eruit gehaald. Dit was niks. Jammer dat de tegenstanders al gearriveerd waren, kan gebeuren.

Weer een kwaaie vinger naar de KNVB, de berichten voor vandaag waren de hele dag regen, de velden waren als door en door nat van de sneeuw, waarom niet landelijk eruit, dan weet iedereen vrijdagavond waar hij aan toe is, maar ja, makkelijk praten langs de zijlijn.

Goed we maken ons maar weer op voor de volgende week, eerst weer een paar keer trainen en vervolgens maar hopen dat de zaterdag weer gebald kan worden.
Prettig weekend allemaal,

Gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken