DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Geen voetbal maar toch goed nieuws bij de jeugd

Hallo leesboppers, o.k. het weer zit wat tegen, 10 tot 15 graden boven nul, echt winterstop! Niet getreurd, blijven lachen.
Deze week toch een leuke week voor de Valken.
–> Allereerst de trainingen. Het gaat goed op en rond het trainingsveld. De opkomst is zo goed als 100% bij de jeugd. Prachtig, daarnaast ligt het trainingsveld, ondanks de regen er prima bij. Het mag wat vlakker, maar toch het is goed bespeelbaar.

–> Verder goed nieuws voor het jongste elftal, een nieuw talent, Thomas Groot van de Koggeweg meldde zich deze week aan. De minipupillen van coach Gerard Laan waren met zeven man, eentje te kort voor de 4 tegen 4 competitie die zij spelen. Thomas is vult het team aan tot 8! Ze kunnen de strijd aan tegen de ander 5 / 6 jarigen uit de regio. Uiteraard kunnen er nog meer vriendjes of vriendinnetjes bij, een paar wissels is nooit weg.

–> De krant, jawel, de Valken heeft de krant gehaald. Dinsdagavond werd ik gebeld door een dame van het NHD. Ze wilde wat weten over de minipupillen. Helaas was het verhaal wat onduidelijk en aan de late kant, mede hierdoor klopte het verhaal in de krant van afgelopen vrijdag niet helemaal. Daarnaast was ook de fotograaf een uurtje te laat, waardoor niet de minipupillen op de foto stonden, maar wederom niet getreurd, tis altijd goed dat WE in de publiciteit komen. Geeft binnen de regio positief nieuws een ook binnen het dorp is het niet verkeerd. De sponsors staan in de rij. (ik zag gister op tv dat een kunstgrasveld Euro 400.000,- kost…..)

–> Ook zijn we deze week gestart met een nieuwe trainingsmethode. E-pupillen die volgend jaar de stap moeten maken naar het grote veld mogen vanaf nu al 1 keer in de week mee trainen bij de D-junioren, om zo alvast een beetje te wennen aan de “grote” jongens.

Zo zie je maar ondanks de “winter”stop gebeurt er van alles bij de club.
Maar het wedstrijdje op zaterdag en zondag, daar gaat het natuurlijk om. Ook voor de F1, eind februari staat de topper tegen de Blokkers F1 op het programma en een week daarvoor de bekerstrijd uit naar Dindua. Eigenlijk moeten we voor die twee belangrijke wedstrijden nog wel een paar partijtjes spelen. We kijken dus met spanning alle dagen naar de weersvoorspellingen. Laten we hopen dat we volgende week weer aan de bak kunnen.

Zo, genoeg getikt, volgende week weer verder, ondanks het weer, iedereen toch een prettig weekend en weer veel trainingsplezier komende week.

Gr,
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com