DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Rode Kaart , Opa en Oma , Cowboy maar wel 3 punten!!!

Tja, wanneer u de titel leest denkt u misschien: wat is dit nu weer?.

Maar dat waren echt de ingredienten bij de uitwedstrijd tegen VVW. Wanneer we het terrein op wandelen en lezen dat we op het A veld spelen is dat best leuk maar wanneer je bedenkt dat daar om 11.00 uur de B1 van VVW is begonnen kan je zelf wel uitrekenen dat dat nooit om 12.30 uur(onze aanvang!) klaar is!!!.

Even een seintje van VVW dat het allemaal later gaat beginnen?, vergeet het maar, zoek het maar uit allemaal!!.

Wat komt daar nou aan lopen?? is het Clint Eastwood?? is het Lucky luke?? nnneeeeeee het is de scheids!! maar nog wel in zijn eigen (cowboy)kleding!!!!

Tja, en geloof me hij floot met scherp!! Vanaf de eerste minuut was het weer overduidelijk dat de scheids een hoofdrol wilde vandaag want echt alles werd afgefloten wat een rood-groen shirtje droeg en tel daarbij op dat we veel kansen om zeep hielpen dan krijg je vanzelf een mopperpot. Dat ook onze grens Dirk zich er mee ging bemoeien heeft hij geweten: rood voor Dirk van de Heer Kreuk (scheids zijn naam!!)

Gelukkig was Henk aanwezig en nam de vlag sportief over. Zelfs bij 1 van de spaarzame aanvallen van VVW werd het ook nog eens 1-0. De scheids was vast van plan mee te helpen om die 1-0 over de streep te halen na 90 minuten!!!! Maar gelukkig waren we zoveel beter dat de stand door Jeroen(2x)even werd rechtgezet:1-2.

Na de rust een nog veel beter Valken tegen een zwak VVW met een irritante scheids aan hun zijde maar ook dat mocht ze niet helpen en maakte Barry op fraaie wijze de 1-3. Chris was in de rust gewisseld en daar kreeg ik spijt van toen Opa en Oma tijssen langs de kant stonden te kijken en hun kleinzoon aan het zoeken waren……….tja, in de dug-out dus!!. Chris er in en het wonder dat Opa en Oma liefde heet geschiedde: Chris scoorde met het hoofd en dat zal niet vaak meer gebeuren denk ik. Ook Camilo deed nog een duit in het zakje en omspeelde de keeper zeer beheerst en maakte de 1-5.

Jongens we waren het allemaal met elkaar eens: de scheids was geen VRIEND van ons!!! Volgende week alweer vrij en op 29 feb. gaan we naar Opmeer tegen VVS!!!!!!
We liggen op schema jongens!!!!

De trainer/coach

ps. Indien de A1/B1 kampioen wordt: trainer/coach Haars kaal en de snor er af. Der Weisse snor laten staan of ook kaal……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com