Valken 5 andermaal beter als Vada 4!

Maar eerst de overige duels:

De dames speelden thuis tegen Oosthuizen. Eerder dit seizoen werd de wedstrijd gestaakt doordat Marleen Ruiter haar been brak. Vandaag, 1 minuut voor tijd, gebeurde hetzelfde. Nu was het de rechter-centrale verdediger van Oosthuizen die haar kuitbeen brak. Dit gebeurde na een duel met Kim van Diepen, die later zelf ook mank de douche uit kwam. De dames winnen de wedstrijd overigens met 4-0. 2 maal Patricia Boots en ook 2 maal Guda Bertrand zorgen ervoor dat de punten in Hem blijven. Volgende week moeten de Valkendames andermaal tegen Oosthuizen, bestel de ambulance maar…..

De veteranen speelden vanochtend thuis tegen HSV Heiloo. Helaas waren de rood-gelen beter. Ze winnen met 0-2. Eenmaal wordt Sjaak Koster gepasseerd, eenmaal Gerrit Redeker.

De B1 verliest de bekerstrijd met 3-4 tegen Zouaven B1. Zonder Bart Boon winnen de Strukkers gelukkig, inclusief de inbreng van enkele C-junioren aan Grootebroeker inbreng.

De Helden winnen!!!!!!!! Wederom wint Valken 5 tegen Vada 4. Voor rust al beslist Valken 5 het duel. De onberekenbare Freggle – Erwin Vreeker – en een pingel van Peter Dekker zorgen voor de comfortabele voorsprong. Ondanks de thuisfluiter – meneer Raven – en zoon Raven (Remco van Vada 2) is er geen enkele reden te verzinnen dat Vada zou mogen winnen. Derhalve weer punten voor Valken 5!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken