F1, na een lange rustperiode de volle winst

Eindelijk, we mochten weer, de weergoden waren goedgezind dit weekend, de temperatuur iets omhoog, geen sneeuw, regen, wind enz. enz. Lekker weer een voetbal weekend.
Op een ongebruikelijk tijdstip voor de F1 (kwart voor 1 ’s middags) mochten we de strijd aanbinden met de F1 van VVW uit Wervershoof. 10 Voor half 1 liepen wij al op het veld, de rondootjes werden in hoog tempo uitgevoerd, de keepershanden werden al blauw getrapt en zowaar een 4 tal spelers naast elkaar rondjes lopen. Wat een keurige warming-up. De tegenstanders waren in geen velden of wegen te bekennen, zouden ze bang zijn, zouden ze uitspelen, zouden ze niet komen of zo, maar dan toch 5 over half 1 kwamen er 8 geel/zwarte shirten het veld op, met daarin verstopt 8 spelers van VVW. Het was hun eerste wedstrijd dit jaar, ik heb maar niet gezegd wat onze 1e wedstrijd was, dat zou ze alleen maar hoop geven.

Het werd een pittige wedstrijd met veel strijd van beide kanten. Voetballend was VVW iets beter, maar ze kregen de bal niet in de goal, mede ook door goed keeperswerk van Kees en verdedigend stond het ook goed. Vooral Frank heeft zich helemaal te pletter gewerkt.
Onze aanvallen beperkten zich tot enkele goede schoten op het VVW doel, welke door de keeper keurig werden gestopt. Pim bedacht zich, laat ik eens een rollertje geven, en zowaar de keeper trapte er in, hij twijfelde tussen met de handen pakken, het balletje stoppen of wegschieten, wat denk je dat hij deed? Hij deed niets, liet de bal langs zich heenlopen! 0 – 1 voor ons.
Hier bleef het ook bij, onze spitsen stonden net zo scherp als die van VVW, er kwamen dus geen goals meer bij. In blessure tijd nog een knal over de verdediging van de Valken, gelukkig stond Frank op de goede plek en kopte, jawel kleine Frank kopte, de bal van de lijn. Een waardig “man of the match”.
We gingen zingend de kleedkamer in. Een goede revanche op het verlies tegen Woudia.

Volgende week weer eens thuis, dat is een tijd terug. 0m 11.15 uur tegen Always Forward F1. Kom op tijd want vol = vol.
Elke week weer een uitdaging, als je in de top speelt heb je elke week een finale, we hebben er nu al weer zin aan.

Groetjes en prettig weekend,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken