RKEDO bestuur zet trainers op non-actief

Afgelopen maandag heeft het dagelijks bestuur van RKEDO dan toch de knoop doorgehakt en het besluit genomen om de technische staf van de selectie op non-actief te stellen. Dit betekent dat we afscheid genomen hebben van de huidige hoofdtrainer Martin Glim en dat Pieter Berkhout de functie van assistent-trainer voor de rest van het seizoen niet meer mag vervullen. Hij maakt nog wel deel uit van de selectie als speler.

De donderdag ervoor was er wederom overleg met de spelersraad van de selectie om de afgelopen weken te evalueren. En toen is men tot de slotsom gekomen dat het zo niet verder meer ging. Maandag zijn dus Martin en Pieter daarover ingelicht en later op die avond ook de begeleidingsstaf. En dinsdagavond zijn de spelers van de selectie hierover geïnformeerd.

Tim Koning was al toegevoegd aan de trainingsstaf van de selectie en is nu ook bereid gevonden om de komende twee maanden de training van de selectie te verzorgen en op de zondagen het 1e te begeleiden. Wij zijn hem uiteraard daarvoor zeer dankbaar.

Wij als bestuur hebben weloverwogen deze stap genomen, maar zijn desondanks niet blij of opgelucht dat we tot dit besluit zijn gekomen. We hopen alleen dat met deze beslissing de rust bij de spelersgroep en bij heel RKEDO zal terugkeren en dat het 1e zo voor de 4e klasse behouden blijft en om met de woorden van onze voorzitter te spreken: “garanties hebben we natuurlijk niet”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken