Valken 1 wint topper, alleen Valken 5 verliest.

Valken 1 haalt de volle winst! De onvervalste topper tegen Always Forward wordt met 2-1 gewonnen. In een bloedstollende wedstrijd komt Valken voor rust op een vermoedelijke 2-0 voorsprong. Grote man die eerste helft, pappa Gerard Laan die beide treffers voor zijn rekening neemt. Na rust weet Forward nog eenmaal doel te treffen maar dit mag verder niet baten. Enig smetje op de keurige zege is de – volgens zeggen – overdreven actie van de scheidsrechter om Lennard Groot zijn tweede gele kaart te tonen, dus rood. Lennard wordt in de vijandige 16 in de sandwich genomen maar de scheidsrechter beoordeelt dit als zijnde een fopduik. Het kampioenschap voor Valken lijkt met de week dichterbij te komen, nog 5 finales!

Valken 2 speelde zich vanochtend / begin van de middag definitief veilig. Met een 5-2 overwinning wordt FC Den Helder 2 terug naar de maritieme hoofdstad gestuurd. Valken komt nog wel op een 0-1 achterstand en het duurt tot een half uur eer Marco Bakker de gelijkmaker aan weet te tekenen. Na rust komen Pieter Neefjes en Dennis de Wit in het veld voor respectievelijk Jos Dalmulder en Frank Lakeman. En deze omzettingen helpen Valken 5 naar een 5-1 voorsprong. Eerst is het Remco Sinnige, daarna de rake kopbal van Dennis de Wit, op een strakke voorzet van Bonne Boots. Vervolgens de strakke vrije trap van wederom Marco Bakker. Pieter Neefjes’ afstandsschot wordt licht van richting veranderd en dus belandt ie achter de Helderse doelman. De treffer in de slotminuten van Den Helder is alleen nog voor de statistieken.

Valken 4 speelt op het B-veld een embarmelijk slechte wedstrijd tegen laagvlieger Spirit 5. Uiteindelijk wordt er met 2-2 gelijk gespeeld. Een Valken-treffer komt op naam van Matty Obdam, die later met Axel Meissen de helden hielpen in Wevershoof. De kansen voor Valken 4 om de titel nog te halen lijken nu helemaal verkeken.

De helden speelden de late wedstrijd in Wervershoof tegen VVW 8. Om 14:30 werd er pas voor het eerst afgetrapt. Veel te laat voor de helden die dan al meestal aan de derde helft bezig zijn. VVW komt op 1-0, Zeger Davidzon tekent voor de 1-1 waarna VVW in de eerste helft naar 3-1 uitloopt. Na rust een gelijkopgaande wedstrijd maar VVW is trefzekerder. Zeger scoort nog eenmaal, VVW doet dat 3 keer. Eindstand derhalve 6-1.

De dames winnen andermaal van de MFC-meiden en stijgen een plaatsje naar de 4e stek! Wederom uit in Medemblik winnen de meiden met 0-2 door goals van Patricia Boots en Guda Bertrand. Dat wordt dus geen cooper-test die door clubarts Hennie was aangekondigd bij verlies.LSVV is nu de volgende die men wil achterhalen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken