Trainer de Haart kan niet lachen om 1 april grap

Het zijn zware tijden voor het gestel van trainer De Haart. Nu de titel heel langzaam in zicht dreigt te komen, worden zijn fysieke ongemakken met de week groter. Met veel moeite slaat hij zich er doorheen, maar soms wordt het de oefenmeester even te veel.

Afgelopen donderdag wachtte bij thuiskomst een nare verrassing voor de Purmerender. Spits Lennard Groot meldde doodleuk op zijn voice-mail dat hij geschorst was voor de eerstkomende wedstrijd tegen De Rijp. Dit zou het gevolg moeten zijn van zijn rode kaart tegen Always Forward. Dit kwam bovenop het nieuws dat de andere spits, Mike Leegwater, inmiddels echt geschorst was. Na het onverwachte afhaken van Martijn Meester was er geen spits meer over.

Al vloekend, tierend en puzzelend reed hij met een noodgang richting Valken voor de training. Met af en toe de dood voor ogen bereikte hij met piepende banden sportcomplex De Drieban.

Op het Valkencomplex was Groot ook aanwezig met de brief van de KNVB. ‘Kijk maar Wim, het staat er echt’ De Haart pakte al trillend het document en las het snel door. ‘Waar staat het dan man, ik zie nergens dat je geschorst bent. ‘Tja wim, 1 april denk, zei Groot lachend’. Na deze opmerking was het complex voor een paar seconden te klein voor beide kemphanen.

Later die avond was de rust wedergekeerd, maar niemand heeft De Haart op een glimlach kunnen betrappen. Dit in tegenstelling tot de spelersgroep waar de grap zeer goed werd ontvangen.

Aankomende zondag zal Groot dus gewoon, naast Jos Dalspits, in basis beginnen.

Mark, de opstelling: Doelman Dekker, Achter: Kiki Stress, Patje van Veen, John Ballon en Doffel. Midden: Joeris, Pjotr Bakker, Papa Laan en Mark Diop. Voor: Lenniegoal, en Jos Dalspits.

We zijn er klaar voor!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken