F1 geen doelen sjouwen, maar wel een tas vol punten….

Hallo leesboppers, binnen 5 dagen 3 wedstrijden spelen. Voor deze zware taak stonden de idols van de F1 toen ze de ochtend van 3 april uit hun bed sprongen.
Zaterdag KGB F1 – uit als competitie wedstrijd.
Zondag de Rijp F1 – uit als voorwedstrijd voor het eerste.
A.s. woensdag de Zouaven F1 uit voor de Amstel Malt Cup.

Eerst vandaag dus, de pittige match uit naar de KGB. We hebben nog nooit verloren van die mannen, maar vaak wel leuke potten gespeeld. Zo ook vandaag. Al die jaren dat ik daar moet spelen, moeten we beginnen om 10.00 uur. Een mooie tijd zal je denken, helemaal mee eens, maar…. Al die jaren moeten de begeleiders (ook van de tegenpartij) met de doelen lopen sjouwen. Een trouwe lezer kan zich dit nog wel herinneren van mijn voor “KGB-UIT”verslag. Heel tactisch waren we wat later uit Venhuizen vertrokken, heel tactisch deden we wat langer over de wandeling door het park van KGB, heel tactisch deden we net of het bord met kleedkamerindeling niet konden vinden, vervolgens hebben heel tactisch lang lopen zoeken naar kleedkamer nr 5, na lang zoeken vonden we hem tussen 4 en 6. De kleren werden aangepast, even om een hoekje gekeken, de eerste jongens naar buiten gestuurd, naar het juiste veld uiteraard.
Zo’n 10 minuutjes voor tijd, de coach ook heel tactisch naar het veld geslopen en wat denk je, jawel diverse mensen liepen weer te sjouwen met de doelen, prachtig, die van ons stonden al klaar! Goed geregeld. De tactiek heeft gewerkt.
Oh ja, we kwamen nog voetballen ook.
Het werd weer een toppertje, KGB ging van start af aan vol op de aanval, Kees kreeg gelijk een paar schoten te verwerken, maar al snel namen wij het initiatief. Na een goed genomen corrrner “duwde” Pim de bal met zijn buik over de doellijn 0 – 1. Na een dekkingsfoutje achterin kwam KGB op gelijke hoogte, maar nog voor de rust maakt Christian er 1-2 van. Een terechte ruststand.
Na de rust kwam met name de vechtlust van de Valkeniers goed uit de bus, KGB balde wel leuk mee, maar kon absoluut geen vuist meer maken. Door prachtige goals van Christian, een echte hattrick en een “e.d.tje” er bij zetten we eindstand op een heeeeel mooie 2 – 6!
In de competitie nu 3 gespeeld 6 punten helemaal niet slecht!
Nu vroeg te bed, tenminste de coach, na de ietwat late medewerkersavond in de Valken kantine en op naar de wedstrijd van morgen. Klinkt wel he.
Die profs zouden allang lopen klagen…….

Groetjes en tot meels.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken