Valken B1 op weg naar het kampioenschap!!!!!!!

Het kan en mag niet meer mis gaan met Valken B1 dit seizoen; het is echt een kwestie van tijd voordat de kampioenschaal de lucht in gaat.

Hopelijk zullen meerdere elftallen dit binnenkort ook kunnen roepen, zeggen, noteren, schrijven….

Vandaag ontvingen wij RKEDO uit de Goorn die met maar liefst drie wissels de strijd met ons aan ging. Zelf hadden wij i.v.m. de vakantie van Joep Obdam precies elf spelers die vooraf beloofden om zich aan alle afspraken te houden. Hierbij dient te worden benadrukt dat Marcel Kuin dominanter, Koos Keuning minder frivool en Jan Boon (jarige jop?!) iets rustgevender zouden gaan spelen. De niet 100% fitte Tim Wilderink werd nog even in zijn ogen gekeken en bereid gevonden om van zich af te bijten.

Onze tegenstander speelde met een 1-5-4-1 variant zodat wij ter hoogte van het 16 meter gebied tegen een witte muur opliepen. Mooi om te zien was dat wij bleven combineren en aldus de vrije man zoeken om het verschil in doelpunten uit te kunnen gaan drukken.

Uiteindelijk lukte dit door Tim vanaf het middenveld een bal mee te geven waarbij hij zijn tegenstander op snelheid afschudde en met zijn strakke voorzet Joost Kuné de kans gaf om 1-0 in te tikken.

Deze minimale voorsprong bleef tot aan het rustsignaal op het scorebord staan van het B-veld. Natuurlijk waren er kansen op meer, echter de counters van RKEDO bleven gevaarlijk. Onze verdediging bleef echter ook dit keer volledig bij de les en gaf geen enkele kans weg.

De wens om na rust meteen voor de 2-0 te gaan bleek gehoord te zijn door de keeper van RKEDO; een slechte trap van hem werd opgevangen door Tim die de bal in de touwen schoot. Terwijl de trainer nog maar eens een frisse neus haalde vanuit zijn kuipstoel was het Hannes Groot die een corner in één keer verzilverde, 3-0! Dezelfde Hannes Groot maakte later zelfs de mooiste goal vanuit een vrije trap, echter de grensrechter had buitenspel geconstateerd en ging het feest niet door.

Edoch opnieuw een terechte overwinning met goed voetbal zodat wij het kampioenschap binnenkort kunnen gaan vieren. Houdt U zondag 18 april vrij in uw agenda voor de wedstrijd tegen Geel Zwart B1 (VADA kleuren…) in het pittoreske Breezand; wij verwachten dat het aldaar groot feest gaat worden voor onze Valken B1.

Wij houden U op de hoogte!

Met rood groene groet,
Der Weisse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken