Valken 1 en Valken 4 een dubbel programma

De weekendvoorbeschouwingen met voor Valken 1 dit paasweekeinde 2 duels. Morgen in Almere de bekerstrijd tegen FC Omniworld en maandag 2e paasdag, u kan niet naar de paasmeubelshow op de meubelboulevard, nee, u wordt aan de Koggeweg verwacht voor het duel tegen West Frisia DP, aanvang 14:00! Der Weisse heeft de voorbeschouwing al gegeven op dit duel en die op de bekerstrijd dus gaan wij door met Valken 2.

Het 2e speelt dit weekeinde niet en kan rustig achterover leunend toekijken hoe de competitie wordt uitgespeeld. Waarschijnlijk zullen enkele 2e selectiespelers zaterdag meegaan naar Almere daar de wedstrijd van 2e paasdag als belangrijker wordt beschouwd.

Valken 3 speelt maandag om 11:40 tegen het 3e elftal van West Frisia DP. Thuis werd er door de nummer 2 van de ranglijst met 4-2 van de nummer 6 gewonnen, maar de laatste weken lijkt er bij de mannen de klad er wat in te zitten. Zo lijkt de bijna-zekere titel nu ineens een prooi te worden van Blokkers 4. Dus moet het 3e gewoon winnen om in de race te blijven.

Valken 4 heeft een dubbel programma deze week. Zaterdag wordt er om 17:00 afgetrapt bij de rood-witte buren in Wienesse. WSW 3 staat aldaar te trappelen om revanche te nemen voor de eerdere 2-0 nederlaag dit seizoen. Maandag komt dan om 11:00 Westfriezen 8 op bezoek. Tegen de Zwaginezen speelde het 4e dit seizoen nog niet, dus hebben ze geen vergelijking met de geel-witten. Dit moet een 6 puntenweekend kunnen worden voor het 4e want als nummer 2 dien je van de nummers 6 (WSW) en 10 te winnen.

De helden krijgen zondag op het vaste tijdstip van 12:45 2e paasdag bezoek van HSV Sport 1889 3. In Hoorn-Noord werd er eerder dit seizoen door Valken 5 met 2-3 gewonnnen. Mede dankzij deze 3 punten staat Valken 5 hoger dan Sport, plaats 7 t.ov. 9. Het is te hopen voor het 5e dat de heldenblessureboeg weer wat leegstroomd.

De veteranen moeten om 10:00 alweer in Wormerveer aantreden tegen de fusieclub Fortuna Wormerveer. Eerder dit seizoen werd dit duel afgelast, nu dus een hernieuwde poging tussen de nummers 3 (Fortuna) en 5 van de ranglijst.

Eindigen we met de dames die maandag toch een duel spelen en wel uit tegen SRC uit Schagen. Om 11:30 wordt er in de kop van Noord-Holland afgetrapt. De meiden willen nog een gooi doen naar de 2e plaats op de ranglijst en als je die plek wilt halen dan moet je simpel weg winnen van de nummer laatst SRC. Eerder dit seizoen lukte dat al: 1-2 uit en 3-0 thuis. Valken staat nu nog 4e, maar de verschillen zijn klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken