Voorbeschouwing Valken-West Frisia paasmaandag 12-04-04

DE VALKEN – West Frisia DP

Maandag 12 april 2004 – aanvang 14.00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban in Hem.

Vandaag ontvangen wij West Frisia DP uit Enkhuizen en kunnen wij opnieuw spreken van een mooi affiche in de 4e klasse KNVB. Wij zitten volop in de race voor het kampioenschap in onze klasse en zetten vorige week een prachtige stap door de vorige club De Rijp van trainer Wim de Haart in de laatste 25 minuten met maar liefst 6 (lees: ZES!!) doelpunten de oren te wassen.

De ploeg uit Enkhuizen wist de uitwedstrijd tegen concurrent Spirit ’30 niet te winnen door een late gelijkmaker van de toekomstige dorpsgenoten, echter de 1-1 eindstand kwam ons niet verkeerd uit.

Voor de trainer geldt dat hij waarschijnlijk kiest voor het motto ‘never change a winning team’. Derhalve gaan wij ervan uit dat ook dit keer Jos Dalmulder in de punt van de aanval staat met aan zijn linker en/of rechterzijde Lennard Groot tegen de altijd lastige ‘enkhuuzers’.

In Enkhuizen werd het eerder dit seizoen 2-1 en werd onze aanvallende tactiek aan de rand van het Markermeer niet beloond. Een blik op de ranglijst leert ons dat hun verdediging en onze verdediging bijna hetzelfde aantal tegendoelpunten kent, echter het aantal doelpunten voor kent een opmerkelijk groot verschil.

Wij blijven ook na deze wedstrijd koploper maar weten na dit paasweekeinde of de voorsprong in punten is gebleven of zelfs uitgebreid. Wij zullen het allemaal mogen aanschouwen op de groene grasmat die gelukkig bij ons niet van kunstgras is maar gewoon van moeder natuur.

Als u dit leest is de uitslag van de wedstrijd in de Amstel (Malt) Cup tegen FC Omniworld uit Almere bekend. Misschien hebben wij voor een stunt kunnen zorgen j.l. zaterdag tegen de vereniging die vorig jaar de stap had willen maken naar het betaalde voetbal.

Wij wensen u een sportieve en spannende wedstrijd toe met een hoge amusementswaarde.

Met rood groene groet,
Der Weisse

Bezoek ook onze site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, nostalgie en de tussenstand van de Valken toto.

Programma:

Zondag 12 april 2004 – aanvang 14.00 uur.

De Valken – West Frisia DP
Grashoppers – Always Forward
Spirit 30 – VVS 46

overige teams vrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken