F1 propt weer een tegenstander in de AMSTEL MALT CUP

de zouaven F1 – de VALKEN F1 0 – 4 !

Na de slechte generale van afgelopen zondag (5-1 tegen de Rijp) stonden woensdagavond alle neuzen weer de goeie richting op. Op zich heeft het wel wat een avondwedstrijd. Alleen dat was al interessant voor de mannen en dan ook nog uit naar de Zouaven F1 een tegenstander, die qua uitstraling al wat heeft, een mooi sportcomplex in een mooie ruime, drukke omgeving. De Valken mannen hadden hier echter geen oog voor. Ze wilden koste wat kost een ronde verder komen in de Amstel Malt Cup.
Nou daar zijn ze met vlag en wimpel in geslaagd. Geen speler verzaakte zijn taak, we knokten er keihard voor. Het in grote getale opgekomen publiek, veel ouders, veel Opa’s en Oma’s, broers en zusters (?) heeft genoten dat kan ik je verzekeren. Ondanks de koude wind was er toch veel te genieten.
Al snel werd de Z. op een 1-0 achterstand gezet door een mooie knal van Christian, de keeper ging niet helemaal vrijuit, maar daar zaten we niet mee. Ondanks wat lichte tegenstand, vooral hun corners waren gevaarlijk, werd de voorsprong nog voor rust uitgebreid naar 3 tegen 0 voor de Valkeniers.
In het najaar speelden we ook al tegen deze mannen, toen was de ruststand ook 0-3 voor ons, toen zakten we de tweede helft flink terug. Na deze, door de coach aangegeven, waarschuwing stonden we nu wel op scherp de tweede helft. We gaven geen kans en ook geen corner weg, en prikten er zelf nog eentje bij. Eindstand ZOUAVEN F1 – DE VALKEN F1 0 – 4. Weer een prachtige stand om mee thuis te komen.

In de Amstel MALT Cup nu Opperdoes, Andijk, Dindua en de Zouaven achter de zegekar gespannen. Op naar de volgende, de competitie zullen we niet uitspelen, de beker daar gaan we voor.