C1 wint overtuigend

Valken C1 wint in Wognum

Valken C1 behaalde vandaag een goede winst op Spartanen, 3-0, maar kende in de eerste fase van de wedstrijd gigantische startproblemen. Er werd slecht gedekt en de passes van de Spartanen sneden door onze defensie. Met veel geluk bleef het 0-0 en daarna werd Valken langzamerhand sterker en werd er meer druk op het doel van de Spartanen gezet.Gescoord werd er niet voor de rust en kon Valken na rust profiteren van de gunstige wind. Dat lukte uitstekend en Valken domieerde eigenlijk de gehele tweede helft. Erik maakte uit een voorzet van links 0-1, Ben draaide de bal schitterend in de linkerbovenhoek,0-2 en Rens schoot na een subtiele aanval de bal strak in de touwen, 0-3, tevens eindstand. Een uitstekende overwinning in een wedstrijd, waarin we ons hebben hersteld van een erg slecht begin. Laten we zo doorgaan, dan kunnen we nog heel wat punten pakken: 2x DEK, RKEDO uit en Westfrisia thuis. Wat dachten jullie van 12 punten????