F1 – matige generale voor de bekerstrijd, Woudia veel te sterk

Oeps, men zegt wel eens, een slechte generale hoort erbij. Niet dat het vandaag zo slecht was hoor, de tegenstand was enorm.
Wat is dat toch in Venhuizen. Toen ik (heel vroeger) voetbalde waren we, Ceesie Zwart, Pietje Koster, Henkie Groen, Roggie Ruyter, Ruudje Besseling enz.enz. ten opzichte van de tegenstander altijd van die kleine kereltjes. Toen ik (vroeger) jochies als Johnny & Marcel Bleeker training gaf, waren zij altijd van die kleine kereltjes. Nu anno 2004 zie ik weer alleen maar kleine Valken jochies, tenminste in de E en F’n. Altijd hetzelfde verhaal, hoe komt dat toch??

Zo ook vandaag, Woudia F1, allemaal van die grote kleine voetballers en de Valken van die kleine kleine voetballers. Ze liepen ze letterlijk omver.
In februari hadden uit al met 9 – 2 verloren (terwijl we in november nog 7-4 hadden gewonnen) het beloofde dus spanning vandaag, maar helaas…..
De eerste helft verloren we met 0-5. Daar was niets tegen in te brengen, wat we ook deden, die Woudianen vonden altijd wel weer een gaatje om die bal erin te prikken. Tijdens de rust een lekker bakkie limo en een “peptalk” van ondergetekende. Dit werkte uitstekende, de tweede helft verloren we maar met 0-1. Al met al een prima prestatie.

Op naar de komende dinsdag, zoals ik al zei, een slechte generale brengt misschien wat moois. Woudia zelf was vorige week uit de beker geknikkerd, door jawel….. onze tegenstander voor komende dinsdag. De Blokkers F1 komt op bezoek naar het Valken terrein. Het is de F1 die afgelopen najaar royaal kampioen werd in de 1e klasse en tijdens de winterstop over zijn gegaan naar de Blokkers E4. In de beker gaan zij wel door als F1.
Nou we zullen de strijd aangaan. Met veel publiek, net als vandaag moet dat lukken. Met een beetje mazzel gaan we weer een ronde verder.
Tot dinsdag

Groeten

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken