Avondje B2

Na het behaalde kampioenschap van afgelopen weekend met de B1 werd ik gebeld om op woensdagavond de B2 te begeleiden omdat P.Boon verhinderd was.
Uiteraard voetbaldier zoals ik mezelf mag noemen zei ik ja en ik mag zeggen:het was een belevenis!!!!!
Door het tekort aan B2 spelers werd het een mix van B2/B1 en zou AGSV wel even opgerold worden!!!
Hoe anders liep het!!De aanvangstijd was 19.00 uur dus ging ik er al van uit dat iedereen er toch wel 45 minuten vantevoren zou zijn: FOUT!!!
Heel gewoon!! zeiden de mannen van de B2(B1 spelers waren er al!!)(ook een paar van de B2 hoor)
Door een communicatiefoutje zaten er opeens geen 13 maar 16 spelers op de banken en was het een waar circus.Toch even vragen waar men normaal speelt: Jan H. waar?? :oohh ergens achter of zo!Stijn??uuuhhh op de bank want ik heb geen teneu!Marco?? ooohhh ergens voor of zo!!Dat alleen al was een feest!!.
Al met al waren we er uit en gingen we naar het B stadion waar we uiteraard zouden beginnen met de warming-up:FOUT!!!!! Languit in het zonnetje wachten op de scheids is de perfecte warming-up werd mij verteld.Oke, ik was de gastcoach en paste mij geheel aan!!Er werd ook nog gevoetbald: een ware blamage van onze kant want alleen al in de eerste helft werden er ongeveer 16 kansen verprutst en het hoogtepunt was dan ook de 0-1 van AGSV die tot stand kwam door een prachtig genomen vrije trap.RUST.
Na de rust een getergd Valken wat op zoek ging naar de volle winst maar na nog eens 34 kansen stond het nog steeds 0-1 en toen……..jawel!!!!…..good old Marco(voor vrienden:De MUG)die eindelijk de 1-1 op het scorebord zette. Nu waren we los dacht ik en nog eens 98 kansen kwamen tot stand maar……1-1 was de eindstand. Het publiek dat 3 euro had betaald ging even voor tijd weg om niet vol in de drukte terecht te komen wat uiteraard pijn deed bij de jongens!!!

Al met al wel gelachen met z.n allen en dat is minstens zo belangrijk!!!!

De invalcoach,

P.Haars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken