DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Nog geen kampioen, Forward pakt laatste strohalm

Valken is nog geen kampioen. Vanavend pakte Always Forward de allerlaatste strohalm door thuis met 3-0 te winnen van West Frisia DP.

Het programmaboekje kon het niet beter beschrijven: ‘Is het nou echt nodig om op donderavond te voetballen voor de competitie? Een poule met 11 verenigingen en dan nog inhalen op een trainingsavond’…….. ‘Het is zelfs de vraag of je voor 50 man nog wel een programmaatje moet maken’. Nou die 50 man was er ruim, ik schat een mannetje of 100. Waarvan toch een stuk of 25 (minimaal) uit Venhuizen.

Bij beide elftallen ontbrak een markante voorhoedespeler. Bij de thuisploeg was dit de linksvoor Yvo Reinders, bij West Frisia Heijme Vis.

Forward is deze wedstrijd veel beter. West Frisia stelt de beste man in potentie zwervend voor in de flanken op. Jacco Rijkhoff komt daar absoluut niet uit de voeten vanavond. Hij had beter op het midden kunnen staan. Bij Forward staat daar aanvoerder Edwin Degenaars die de wedstrijd wel naar zich toe weet te trekken.

Nog voor rust komt de thuisploeg op een comfortabele 2-0 voorsprong. Tot tweemaal toe is het Bas de Zwart die het net weet te vinden. De eerste een prachtige volley met links, de tweede een intikker waarbij de keeper de verkeerde kant wordt opgestuurd.

Na rust scoort Forward nog een keer, waarschijnlijk door Degenaars.

Derhalve is de strijd om het kampioenschap nog niet beslist. Komende zondag 3 punten bij Spirit en dan is het zeker! Hup Valken.

Forward zelf gelooft overigens niet meer dat ze kampioen kunnen worden getuige andermaal het programmablaadje: ‘Valken zal wel kampioen worden. De bal op de paal van Edwin Degenaars tegen Spirit stond een overwinning in de weg, de achterstand bleef daardoor 4 punten. In wonderen geloven wij niet…..’ Wij ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-12-2023
Ochtend
Isabel/Usama Almohammed
Middag
Jelle Bleeker/Tim Weeverink

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Sophie Bakker, 27-11 (20 jaar)
Sem Bleeker, 28-11 (19 jaar)
Carla Laan-Meissen, 29-11 (59 jaar)
Gido Sjerps, 29-11 (13 jaar)
Erwin Feller, 30-11 (26 jaar)
Lynn Koster, 30-11 (29 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com