DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

We zijn weer begonnen.

Het is eindelijk weer zover.De Valken A1 is weer begonnen met zijn voorbereiding. Natuurlijk zijn de ogen op onder andere ons gericht aangezien zowel de A1 als de B1 vorig jaar kampioen zijn geworden. Dit schept toch verwachtingen voor dit jaar!!!!

Afgelopen zondag zijn wij begonnen met de voorbereiding die Peter ongetwijfeld al een aantal weken heeft bezig gehouden. Het was een hele leuke start met twee trainingen en tussendoor een broodmaaltijd. Alles top geregeld!!! We misten deze dag slechts twee spelers wegens vakantie zodat wij met een volle bak begonnen.

Afgelopen avond hebben we wederom met een voltallige ‘selectie’ getraint. Het leek op de beide dagen wel alsof er geen zomerstop heeft tussen gezeten zo als er werd gevochten, gestreden en gepresteerd!!! Tuurlijk kan het altijd beter en moet het ook beter om iets te presteren in de 2e klasse alleen zag het er voor 2 dagen trainen al heel goed uit.

Tot slot wil ik iedereen die dit leest uitnodigen om morgenavond om zeven uur klaar te staan aan de zijlijn van het B veld om de A1 aan te moedigen tegen het altijd lastige Puremerend A1. Kom Allen en moedig ons aan!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-12-2023
Ochtend
Isabel/Usama Almohammed
Middag
Jelle Bleeker/Tim Weeverink

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Sophie Bakker, 27-11 (20 jaar)
Sem Bleeker, 28-11 (19 jaar)
Carla Laan-Meissen, 29-11 (59 jaar)
Gido Sjerps, 29-11 (13 jaar)
Erwin Feller, 30-11 (26 jaar)
Lynn Koster, 30-11 (29 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com