Revanche tegen RKEDO

De laatste wedstrijd in De Rijp van het Dura Vermeer toernooi speelde Valken 1 tegen RKEDO 1. De ploeg die Valken afgelopen seizoen nog op een 2-0 nederlaag trakteerde in het duel nadat de hoofdtrainer in De Goorn / Avenhorn was ontslagen had vandaag niets in te brengen.

Voor rust komt Valken op een comfortabele 4-0 voorsprong. Een loepzuivere hattrick voor Mike Leegwater leidde de 3-0 in. Joris Groot kon de 4-0 na een scrimage intikken.

Na rust was het duel natuurlijk al beslist. Edo kan nog tot 4-1 komen maar het is Patrick van Veen die vanaf de rand van de middencirkel de keeper met een geplaatst afstandsschot weet te verschalken.

Derhalve de eindstand 5-1. Doordat op het hoofdveld in De Rijp Zouaven met 4-2 van de gastheren won zal de Grootebroekse vereniging ongetwijfeld winnaar geworden zijn van het toernooi. De Rijp zal 2e geworden zijn en Valken moet genoegen nemen met het brons.