Valken 5 contracteert 2 nieuwe spelers

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt heeft Valken 5 zijn 2e nieuwe aankoop voor komend seizoen weten af te ronden.

De 26-jarige Ivo Kuip heeft de selectie van Valken vaarwel gezegd en zich aangesloten bij het heldenkeurkorps van coach Kale Henkie.

Kuip, van origine Hemmer, thans woonachtig in Venhuizen, zei de redactie van DeValken.com ‘zeer verheugd en trots te zijn’ om een contract voor onbepaalde tijd te hebben mogen tekenen.

Ivo kan zowel in de verdediging als op het middenveld uitstekend uit de voeten.

Naast Ivo, die 2 jaar achtereen met zowel Valken 2 als Valken 1 kampioen werd, tekende eerder al Dennis de Wit een contract dat hem ook voor onbepaalde tijd aan de helden bindt.

Dennis zal tevens bij name van De Wit & Besseling BV subsponsor worden van Valken 5. De bouwvakker De Wit speelt voornamelijk op het middenveld en voorin.

Over de transfersom van Dennis de Wit werden zoals gebruikelijk geen mededelingen gedaan, Ivo Kuip kreeg voor bewezen diensten een transfervrije status waarvoor hij het management van Valken zeer erkentelijk is.


Ivo Kuip en Dennis de Wit speelden afgelopen seizoen al een duel mee met de helden en worden door coach Kale Henkie goed genoeg bevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken