A junioren verliest en winst in Amstel Cup

Wie verzint het om op dinsdag en woensdagavond een bekerwedstrijd te moeten spelen??. Juist, onze eigen KNVB!!.

Maar oke,het is wel een mooie test hoe we er conditioneel voor staan dus begonnen we op dinsdag 19.00 uur tegen KGB A1.

Voor het publiek een heerlijke wedstrijd met twee ploegen die volledig voor de winst gingen wat resulteerde in een golf van aanvallen op beide doelen. Toch was het Valken wat de betere kansen kreeg maar waarbij onze spitsen het helaas lieten afweten.

En daar had KGB wel een antwoord op: 0-1.Vervelend maar niet getreurd want de mouwen werden opgestroopt en KGB werd onder druk gezet hetgeen resulteerde in wat overtredingen van KGB waarbij een speler van hun de gele kaart kreeg en bij het weglopen naar de zijkant nog even
onze scheids Corrrrr een middelvinger gaf waar natuurlijk maar 1 straf op staat maar Corrr liet het (helaas) bij geel en gingen we de rust in met een 0-1 achterstand.

Meteen in de tweede helft een heerlijk doelpunt en de rapen waren gaar want de trainer van de tegenpartij, de welbekende H.Wolfschot testte de kantineramen met zijn stemgeluid maar die bleven net aan heel!! (dat vanaf het C veld!!). De paniek was groot en de druk werd groter en groter mede door het (zinloze)geschreeuw van H.Wolfschot.Maar toch in de blessuretijd was het Sander de Waal (ja u leest het goed,een jongen met zoveel talent die een jaar
vergooit door bij KGB in de A junioren te gaan voetballen!!) die door een struikeling van een verdediger van Valken(struikelde over de stembanden van de KGB trainer die hij er na 89 minuten uit had geschreeuwd) alleen op onze David af ging en beheerst in schoot 1-2.De
ontlading was enorm bij KGB en dat gaf aan dat men bij KGB van een walk-over uit ging.

Al met al een mooie pot met complimenten aan de 22 spelers die er echt voor gingen!!

Valken A1 – Woudia A1

Tja, dan is het woensdag en moet je je als speler weer op een andere wedstrijd richten waarbij niets meer te halen valt. Dat was in de eerste helft duidelijk zichtbaar en ook de moeheid bij sommige ventjes was te zien
Woudia was gewoon een klasse minder en dus werden er toch nog 2 goaltjes gemaakt voor de rust 2-0. In de rust eventjes de koppies weer in de juiste richting en zowaar een redelijk tot goede tweede helft met nog 5 doelpunten
maar ook 1 tegen (buitenspel volgens Joost!)

Dus complimenten voor de tweede helft en we mogen zeggen dat we na 3 weken voorbereiding helemaal klaar zijn voor de competitie die zondag begint met meteen een topper tegen MFC A1 om 13.00 uur op het Valkencomplex.