A-junioren niet scherp, wel winst.

Eindelijk was het zover:de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2004-2005!!
MFC A1 was de tegenstander en dat was ook de ploeg die ons vorig jaar aardig kon bijhouden tijdens onze kampioensrace.Iedereen was lekker op tijd(!!)en de koppies stonden wat mij betreft de goede kant op.Tevens een zeer ontspannen sfeer in de kleedkamer.
Een lekkere warming-up op het A-veld waar de temperatuur ongekende hoogte bereikte voor de tijd van het jaar.Om klokslag 13.00 uur floot de scheids
en de bal kon rollen.Al na enkele minuten kom je dan tot de conclusie dat Valken een klasse beter is en drukte dat ook na 6 minuten uit in de 1-0 van Jos Kraal(JAJAJAJAJAJAJAJA!!)daarna was het een festival van kansen waarbij de spitsen de lachers aan de kant op hun hand kregen want er werden kansen gemist die Niels Laan er nog wel in had geschoten!!
En dan ook nog een minder moment van David die de een terugspeelbal van Jos wilde stoppen met zijn knieen en als u ooit de knieen van David heeft gezien snapt u dat dat echt niet kan en zo sprong de bal terug voor de voeten van een MFC-speler en maakte de(onverdiende)1-1.De irritatie bij ondergetekende was groot bij het zien van zoveel kansen missen,maar op dat moment was het Merijn die vanuit het middenveld een rush noteerde en tevens afmaakte:2-1.RUST.
Wat kan je als trainer doen?Het creeeren van kansen gaat prima!!Er wordt op zich heel aardig gevoetbald!!
Dus gewoon zo door blijven gaan en hopen dat ze voorin het licht gaan zien en gaan scoren!!
De kansen bleven inderdaad komen maar zo ook de missers!!Na 2 prima reddingen van David was het Jeen die de wedstrijd op slot gooide door de 3-1 te maken met een mooie Zlatan beweging.MFC had het wel gezien en Valken kreeg vrije doorgang,maar dat hield niet in dat onze spitsen ook opeens scherp waren!!
Kans na kans en uiteindelijk werden er nog 2 doelpunten gescoord door wederom Jeen en de uitstekend voetballende Joost Kune!!
Op zich een prima prestatie en zeker met dit warme weer een compliment waard!!