De eerste vooruitblik naar komende zondag dit seizoen

De 2e speelronde deze week in de competitie. Als vanouds hier weer een kort overzicht van wie tegen wie speelt.

Valken 1 speelt uit in Limmen tegen de gelijknamige ploeg. Deze wedstrijd stond eigenlijk als thuiswedstrijd op het programma maar het is kermis in Limmen en dus dienden ze aldaar bij de KNVB het verzoek in om de wedstrijd om te draaien. Derhalve telt dit duel ook niet mee voor de 1e periode, maar voor de 2e. Een onbekende tegenstander voor Valken. Limmen speelde vorige week met 1-1 gelijk tegen FC Uitgeest en heeft dus 1 punt meer in de competitie dan Valken. Op de site van de club zien we dat het 1e elftal al sinds het seizoen 96/97 onafgebroken in de 3e klasse speelt. De ploeg vierde halverwege de jaren ’80 hoogtijdagen toen men zelfs een keer 2e werd in de 2e klasse. Voorts, net als Valken, bivakeren ze hoofdzakelijk in de 3e en 4e klasse.

Valken 2 krijgt om 11:30 bezoek van MFC 2. De Medemblikkers gingen de eerste wedstrijd fors onderuit tegen FC Uitgeest 2. Het werd maar liefst 1-5. Daarmee staan ze na 1 duel 1 na laatste. Valken won – toch wel verassend – met 1-2 bij KGB en staat gedeeld 1e (6e volgens het doelsaldo).

Het 3e elftal reist rond 10:00 richting Kwadijk om het om 11:00 op te nemen tegen het plaatselijke 2e elftal. De eerste wedstrijd van Valken 3 ging met 2-6 verloren tegen Blokkers 4. De Kwadijkers deelden in hun eerste wedstrijd de punten met MFC 3.

Het 4e moet op bezoek van Westfriezen 9. Het Zwaagse elftal speelde de eerste wedstrijd tegen Zouaven 9 en verloor met maar liefst 8-2. Naar verluidt speelde Valken 4 afgelopen dinsdag wel, maar hoeveel dat geworden is? Aanvang in Zwaag is 14:00.

Voor Valken 5 begint de competitie zondag tegen Blokkers 9. De deceptie tegen het jeugdige Spirit 6 (6-2 verlies) afgelopen woensdag al snel naar de achtergrond verdrongen. Blokkers won in een spectaculair duel de eerste wedstrijd met 8-4 van MOC 5, daarmee pakken ze de 3e stek.

De veteranen wonnen vorige week met 1-2 uit in Wormerveer tegen Fortuna. Tegenstander van komende zondag, Twisk, verloor met dezelfde cijfers van Hauwert. Het verschil op de ranglijst, voor wat het waard is na 1 speelronde, bedraagt 2 plaatsen. Aaanvang 11:00.

Het ene puntje dat de dames mee naar huis namen uit Oosthuizen zorgt ervoor dat ze halverwege op de ranglijst staan. Tegenstander komende zondag om 10:30, Kolping Boys 2, ging met 1-4 onderuit tegen Alcmaria Victrix en staat 13e, de een na laatste plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken