Ambitieus Limmen gaat voor periode

Aankomende zondag mag ons vlaggenschip aantreden in Limmen aantreden tegen de plaatselijke VV. Trainer Han Eshuijs ziet de confrontatie met vertrouwen tegemoet. Vorige week werd na een uitstekende 2e helft slechts 1 punt gehaald tegen een defensief ingesteld Uitgeest. ‘En dat was eigenlijk te weinig’, aldus de Zaankanter. Eshuijs valt in ieder geval niet te betrappen op gebrek aan zelfvertrouwen. ‘We halen zeker een periode’. Een zeer strijdvaardige uitspraak.

Eshuijs weet hoegenaamd niets van de komende tegenstander. ‘Ik ben Valken ooit tegengekomen toen ik coach was bij VVZ, maar dat is al jaren geleden. Ik weet wel dat het altijd moeilijk voetbal is tegen ploegen uit de Noordkop, veel fysiek, strijd en stevige duels.’ Daarmee doet de oefenmeester De Valken ietwat tekort, maar daar moeten we maar niet wakker van liggen. Overigens vindt Eshuijs het belang van ‘het kennen van de tegenstander nihil.’ Ik ga altijd uit van de kwaliteiten van mijn eigen ploeg.’ Ik heb ooit eens een seizoen gehad dat ik iedere vrijdagavond gebeld werd door een trainer die de week daarvoor tegen onze tegenstander had gespeeld. Hij gaf me dan de nodige informatie, maar ik schreef nooit wat op. Op een gegeven moment nam ik de telefoon niet eens meer op.’

In ieder geval liggen de kaarten dus bij Limmen. De thuisploeg gaat vol voor de overwinning, een even logische als noodzakelijke instelling als je prijzen wilt pakken dit seizoen. Bovendien viert het bollendorp dit weekend zijn jaarlijkse kermis. Een extra stimulans om eens flink uit te pakken, tenzij de spelers zaterdagavond te diep in het glaasje hebben gekeken natuurlijk.

Wim de Haart kan beschikken over een bijna voltallige selectie. Alle pijntjes, vakanties en schorsingen zijn verleden tijd. Keuze te over dus voor de Purmerender die nog steeds vol vertrouwen zit over het lopende seizoen. Zelfs Mike Leegwater zal aanwezig zijn, aangezien hij zaterdagnacht wederkeert vanuit Oezbekistan. Op een basisplaats hoeft de fragiele aanvaller nog niet te rekenen, maar wanneer nodig zal hij zeker speeltijd krijgen.

Hoe de exacte opstelling eruit ziet, zullen we moeten afwachten. Maar de kenners hebben hun keuzes al gemaakt. Het zal ons benieuwen of De Haart een kenner is??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken