Een doelpunten festijn bij de E3

Hallo Valken site lezer(es),

Ik hoop dat alles goed gaat met je, nou wij van de E3 mopperen niet, behalve Vincent een beetje. Vincent probeerde het Olympische record laagvliegen over de weg te verbeteren, gevolg, geen voetbal vandaag. Sterkte Vincent, ik hoop dat je er volgende week weer bij bent.

Een makkie dus vandaag, na de sterke 5 – 5 tegen ASV afgelopen week stond nu Dindua E2 op het programma. Volgens de populaire internetsite van de KNVB hadden ze afgelopen week met 9-1 verloren van Asonia E1. Nu kennen wij Asonia E1 nog niet, maar bij voorbaat dachten we al dat het niet moeilijk zou worden.

Nou daar kwamen we al snel achter, de ene goal na de andere vloog erin, kan je je voorstellen, 50 minuten spelen, 22 doelpunten maken? Sterker nog, met de rust was het nog maar 9-0, de 2e helft dus in 25 minuten 13 doelpunten, met ondergetekende als scheids en Noortje (!) als stage voor de sportklas als coach langs de kant was het niet bij te houden. 22-0 (tweeëntwintig tegen nul) Van 1 kant leuk, maar eigenlijk niks aan, de 2e helft, na elke aftrap Dindua niet aanvallen, wachten tot ze zelf een foute pass gaven, de aftrap werd bijna op de helft van de Valken genomen, het mocht allemaal niet baten, ze zijn 1 of 2 keer bij het Valken doel geweest. De Dinduanen waren allemaal 1 of 2 jaar ouder, maar een voetbal toekomst is niet voor ze weggelegd.

Wie weet, volgende week uit naar KGB krijgen we wat meer tegenstand, we zullen zien.