Valken E3 werkt wederom aan doelsaldo!

Nou, de voorspelling kwam uit, K.G.B. E3, de laagste E’tjes van de B’karspellers tegen de laagste E’tjes van de Valken. De uitslagen van de 1e twee wedstrijden van de Strekers in deze competitie, zeiden al genoeg. Twee keer dik aan de broek en dan nu ballen tegen het altijd gedreven team van de Valken E3.

Al heel snel bleek dat we Kees en Mitch met een gerust hart hadden achtergelaten in Venhuizen. Mitchie mocht een weekendje rusten in een kuuroord en Keessie had nog even tussen door een examen voor zijn zwemvaardigheid, altijd makkelijk als hij eens een keer moet vissen als keeper.
Met een 7-tal gingen we erop aan. Op het terrein aangekomen, had Christian het al door, het wordt een makkie, hij kon dat zien aan de koppies van de spelers van KGB ?!?

Hij kreeg gelijk, de teller bleef deze week staan op 19 tegen 2 in het voordeel van de Valken (14 goals van Christian !!)
KGB kreeg in Bovenkarspel sowieso een flinke pen op de neus. Op het veld naast ons speelde de E1 tegen KGB E2, dit werd 11-0 voor de Valken, met andere woorden; 4 x 25 minuten voetballen, 30 tegen 2 voor de Valken. Duidelijker kan niet. O.k. de indeling is toch wel wat aan de zwakke kant voor ons, maar met tegenstanders als Spirit E3, Zouaven E3, ASV E1 en Asonia E1 kunnen we nog wel aan de bak dit najaar.

We kijken er naar uit, volgende week zaterdag om 11.15 uur thuis tegen SPIRIT E3, een altijd gevoelige wedstrijd gezien het hoge familie–relatie-gehalte van onze spelers met de Hoogkarspel(l)er inwoners.

Ooms, tantes, Opa’s, Oma’s leerkrachten bijna elke speler heeft wel een relatie bij onze komende voorstad.

Komt tot zien, volgende week zaterdag op het prachtige Valken terrein.

Tot ziens

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken