C1 wint in Wijdenes

Onder perfecte omstandigheden begon zaterdag de streekderby tegen WSW.
Wat dit voetbaljaar nog niet eerder gebeurde, vond nu wel plaats, een snelle 1-0 achterstand na slecht verdedigen van de achterhoede. Dat was schrikken.Valken werd wakker en via Bas werd het snel 1-1 en even later 1-2 door Sam. Valken vergat door te drukken naar 1-3, ruststand 1-2.
De boodschap in de theepauze was om na de pauze snel te scoren, zodat de streekgenoten mentaal zouden afknappen. Dat lukte Sam pas na 15 minuten spelen en zo leek de wedstrijd beslist. Echter, na een onnodige overtreding van Chris, die er 10 minuten afmocht, werd het zomaar weer 2-3 en nam de spanning weer toe.In deze fase toch weer de betere kansen voor De Valken, maar was het iedere keer net niet.
Eindelijk floot de te jonge, onervaren arbiter af en gingen de punten mee naar Hem.
Resumerend: 12 uit 4