DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Valken vastberaden naar eerste thuiswedstrijd

Aanstaande zondag staat dan toch eindelijk de 1e thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is het Beverwijkse Beverwijk. Een grote onbekende voor de Hemmers, al kunnen we er natuurlijk wel iets over zeggen, maar dat later. Belangrijker is de toestand van de selectie. Immers, het aantal kwetsuren bleef de afgelopen weken gestaag oplopen en het mag een klein wonder heten dat er vorige week nog 2 teams op de been gebracht konden worden. Sterker nog, beide elftallen deden mee om de punten al liet het 2e in de laatste seconde de overwinning uit hun handen glippen.

De Haart kan iets positiever het komend weekeinde in. Een paar spelers zijn op de weg terug al komt zondag, zo schijnt het, iets te vroeg. Lennard trainde donderdag weer mee, maar was nog niet fit genoeg voor een competitiewedstrijd. Ruud is al een aantal weken present en is in ieder geval in staat om zijn minuutjes in het 2e te pakken. Wellicht dat over een paar weken de routinier weer tussen de lijnen staat bij het 1e elftal. Tot slot is Remco weer helemaal terug van weggeweest en lijkt ook Martijn bevrijdt van zijn enkeldistorsie. Dit is in schril contrast met Joris en Nobi. Beide mannen zullen voorlopig niet meer terugkeren op het veld. In beide gevallen is nog geen duidelijke diagnose gesteld, en dat voorspeld meestal niet veel goeds.

Kortom, De Haart zal voor het eerst moeten gaan puzzelen wie wel en wie niet mogen starten. Uiteindelijk brachten de elf van afgelopen zondag de eerste drie punten binnen en daar is de trainer niet ongevoelig voor. Aan de andere kant zullen bepaalde spelers toch op enig krediet mogen rekenen na jaren trouwe dienst. Het zal wikken en wegen worden, maar er zal hoe dan ook gestart moeten worden met elf spelers. (excuus voor dit zwakke clich├ę). Jos staat, tot groot genoegen van coach Harry, bij het tweede ingedeeld en zal het duel tegen Beverwijk vanaf de tribune moeten volgen. Hetzelfde geldt voor Niels Kool, die vorige nog in allerijl werd opgetrommeld om op de bank plaats te mogen nemen.

En dan de tegenstander van zondag, Beverwijk. Afgelopen jaar gedegradeerd uit de 2e klasse. Naar verluid hebben een aantal spelers daaropvolgend de pijp aan Maarten gegeven. Daarom een fikse klus voor de trainer om een nieuwe ploeg op te bouwen. Tot dusverre is dat ook gebleken. Uit de eerste twee wedstrijden peurden de mannen van de zwarte markt slechts 2 punten. Aan de andere kant kun je ook zeggen dat de ploeg slechts eenmaal heeft verloren, tegen Valken tweemaal. Er zal dus weer geknokt moeten worden voor de drie punten.

De samenstelling van de ploeg is, zoals eerder gemeld, vrijwel onbekend. Het grootste wapen is naar het schijnt de linkerspits. Een razendsnelle jongen, die het de Uitgeester verdediging afgelopen zondag behoorlijk lastig maakte. Verder kijken ze niet op een blessure meer of minder, het is een harde ploeg met weinig oog voor andermans benen. Niet bepaald een type ploeg waar de Valken mee overweg kan, maar onder aanvoering van de immer rusteloze De Haart moet Valken met zijn kwaliteiten deze pot kunnen winnen.

Tot slot nog een oproep aan alle toeschouwers, spelers en begeleiding. Onze trouwe grens Sietses staat alweer heel wat jaartjes langs de lijn. Hij doet dit met veel plezier en wij zijn blij dat iemand deze ondankbare taak op zich wil nemen. Wanneer hij iets niet ziet of besluit een ingooi aan de tegenstander te geven zouden wij het bijzonder op prijs stellen daar verder geen herrie over te maken. Het is erg vervelend wanneer je als grensrechter van alles aan moet horen, en dat nog wel van aanhangers van je eigen team.

In het vervolg, wanneer u het niet eens bent met zijn beslissing, houd u het dan lekker binnenskamers. Ten eerste schieten wij er niets mee op wanneer onze grens uitgescholden en ten tweede is het zeer betreurenswaardig dat een trouwe vrijwilliger dit allemaal naar zich toe geslingerd krijgt. Gaat u lekker zelf met een vlag staan, kijken hoe u het doet!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com