E3, een goede generale voor de topper volgende week

En weer was het prachtig weer, en het gras nog groen, een lekker zacht door de regen van door de week, laat het zo doorgaan tot de kerst, door de week wat minder, maar zaterdag een schitterend voetbal weertje.

We mochten deze dag de reis naar Wervershoof gaan maken, altijd leuk om daar tussen de kerk en de Dars te spelen, een mooi terrein tussen de bomen met een goede grasmat.

De ranglijst gaf het al aan, het zou weer geen probleem moeten worden vandaag. Na een minuut of 5 kwamen we al weer 1-0 voor en daarna al snel naar 2 – 0. Na een goed uitgevoerde counter van VVW knalde de blonde spits prachtig aan de binnenkant van de paal, Kees was kansloos, 2-1. Zouden ze dan toch…. Maar nee, de score van door de Valken snel opgevoerd naar een mooie ruststand van 6 – 1 in het voordeel dus van de Valkeniers.

Tijdens de rust toch een beetje ontevreden coach, het voetballen ging wel leuk, de goals werden makkelijk gemaakt, maar toch, volgende week tegen de nr 3, dan wordt het andere koek, de bal moest sneller rond gaan, er wordt teveel balverlies geleden enz. enz. Dan kan niet tegen Asonia E1 volgende week.

(overigens heeft ASONIA E1 vandaag verloren van de koploper ZOUAVEN E3 met maar liefst 8 tegen 1!! wij staan nu vast op de 2e plaats met 2 punten achterstand op de Zouaven E3)

Nou, de tweede helft was de boodschap goed overgekomen, al kregen we ook wat meer ruimte, de bal werd vaak overgespeeld (naar de medespelers), dat ging een stuk beter, er kwamen nog 8 goals bij de, de een nog mooier dan de ander, geen frommel goals, maar mooie voorzetten, schoten van afstand en ga zo maar door.
Uitslag VVW E4 – Valken E3 1 – 14. Duidelijke uitslag weer.

Op naar de volgende week maar weer, deze week 2 keer scherp trainen, dan gaan we er voor, Asonia is samen met de Zouaven duidelijk de favoriet voor de titel. (en de Valken vanzelf)

Gr. En tot volgende week zaterdag, 11.15 uur op het Valken veld.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken