A junioren buigen achterstand om!!

Na een vervelende dinsdagtraining waar wij Hannes zwaar geblesserd moesten afvoeren(gips voor 5 weken!)
en een goede vrijdagtraining moesten we er op zondag klaar voor zijn om Blokkers te elimineren.Uiteraard hadden we de partij van vorig seizoen nog in het hoofd toen het eindigde in een A-sociale vechtpartij.
(schuld Blokkers die dan ook uit de comp.werden genomen)Maar al snel was duidelijk dat dit een heel ander elftal was wat bestond uit een verzameling van B1,A1 en A2 junioren van De Blokkers!!Al na enkele minuten had het raak kunnen zijn voor De Valken maar het vizier stond wederom niet scherp voorin.
Tot we na 16 minuten een vlijmscherpe counter om ons oren kregen:0-1. Valken bleef de betere ploeg maar de counters van Blokkers waren minstens zo gevaarlijk!!En tot grote ergernis van trainer/publiek liepen we tegen nog een tegendoelpunt aan: 0-2, maar de koppies bleven omhoog want wij waren de betere ploeg!Na 23 minuten was het dan eindelijk raak! Wie anders dan Camilo die de mooie 1-2 maakte.1 minuut voor de rust was het wederom Camilo die de 2-2 op het scorebord zette en wij redelijk gerust een kopje thee konden gaan drinken.Na de rust een uitgeblust Blokkers en de counters werden snel minder, maar Valken moest nog wel een doelpuntje maken!!In de 65e minuut was het de kleine maar snelle Joep die de verlossende 3-2 maakte en een zucht van opluchting ging door het stadion.De wedstrijd uitspelen was op zich niet makkelijk maar lukte wel!!
Dus wederom winst voor de A junioren en staan nog bovenaan met 13 punten uit 5 wedstrijden.