Uitgeest komt op bezoek, lastig duel voor de dames

Haak je aan, of haak je af. Dat is de vraag die zondagmiddag zo even voor vieren beantwoord zal gaan worden als we het hebben over de positie van Valken 1. Verlies of gelijkspel thuis tegen FC Uitgeest zal betekenen dat je voorlopig een flinke pas op de plaats moet maken en in de degradatiezone terecht komt. De ploegen die nu nog onder Valken staan treffen allen een ploeg uit de top 4. FC Uitgeest is de aanvoerder van de middenmoot met een 5e plek, Valken moet dus winnen om hierbij aan te haken en wellicht een gaatje naar onderen weten te bewerkstelligen. Aanvang 14:00.

Voor Valken 2 geldt eigenlijk precies hetzelfde. Sterker nog, ze spelen ook tegen FC Uitgeest. Nadeel voor Harry Sierktra’s team is echter dat Uitgeests 2e elftal op de eerste positie staat met 13 punten uit 5 duels. Valken 2 staat 9e met 5 punten uit evenzoveel duels. Aanvang bij deze thuiswedstrijd is 11:00.

Vervolgens Valken 3. Twee opeenvolgende overwinningen heeft de formatie van de onderste stek zomaar naar de middenmoot doen verhuizen. Een 5e stek is op dit moment hun plaats. Zondag spelen ze niet, een vrij weekend staat op het programma. Dit omdat er in deze poule 11 elftallen zijn ingedeeld.

Om 11:00 wordt Valken 4 verwacht om aan te treden tegen het plaatselijke 4e elftal van de vereniging. Kwiek ’78 4 staat op de ranglijst op de 3e stek, 1 plaatsje onder Valken die met 1 duel minder gespeeld (4 tov 5) 1 punt meer haalde, en wel het volle punt. Spirit ’30 7 staat helemaal bovenaan, zij haalden 15 punten uit de eerste 5 duels.

Na het debacle van vorige tegen Zouaven 10 dient Valken 5 het geschonden blazoen op te poetsen in de thuiswedstrijd tegen Zwaagdijk 5. Valken is afgezakt naar de 10e positie op de ranglijst. Zwaagdijk klom door hun eerste overwinning tegen nummer laatst MOC 5 juist een aantal posities en staan nu 8e. Aanvang als vanouds 12:45.

De veteranen staan na 5 duels al 5 punten los van de concurrentie. Na de 0-2 overwinning bij naaste concurrent DWB is het gat al erg groot. Komende zondag dienen er weer 3 punten aan het totaal te worden toegevoegd als Winkel op bezoek komt om 11:00. Winkel staat als 10e op de ranglijst en is allesbehalve productief, 5 goals in 4 duels. Tel daarbij op dat Valken er slechts 3 tegen kreeg en al 22 intikte……

De volgende koploper zijn de dames. Zij krijgen om 10:30 bezoek van LSVV, een geduchte tegenstander en meedraaiend in de kop. Vorige week verloren zij thuis van Koedijk, de enige formatie zonder puntverlies. Derhalve staan zij 2e, omdat ze 1 duel minder speelden dan Hennie’s meiden. Vorig seizoen was Valken tot driemaal toe kansloos tegen de geel-blauwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken