Valken verliest eerste punten in Enkhuizen.

Wat is voetbal toch onvoorspelbaar. Won De Valken vier weken terug nog met 8-0 in de beker van Dindua , nu werd het gewoon 1-1. Ongetwijfeld is De Valken nu wakker geschud en zal het iedere wedstrijd moeten presteren om mee te blijven doen in de titelrace.

Valken werd vanaf de eerste minuut afgebluft door het veel fellere Dindua dat ook al kansen kreeg, maar gelukkig voor De Valken werd er nog niet gescoord. Dindua mocht ook voetballen door het te slap dekken van de Valkenspelers. Toch kreeg De Valken de betere kansen in de eerste helft, maar waren de Valkenspitsen te onrustig in hun afwerkpogingen, ook wel door het felle attaqueren van de dinduanen. Ruststand 0-0.

In de tweede helft begon Valken beter en kreeg het kansen. Sam scoorde 0-1 en floot de arbiter voor het doelpunt. De keeper van Dindua dacht er anders over en bracht de bal gewoon weer in het spel, de arbiter vond het allemaal best en wist dus van niets meer en bleef het gewoon 0-0. Dit soort situaties schijnt normaal te worden in het lagere jeugdvoetbal, waar arbiters vaak zomaar wat doen. Valken ging door en Sam scoorde later wel de echte 0-1. Valken brak vaak flitsend door de verdediging van Dindua, maar vergat af te maken.
Dindua rook meer en profiteerde vijf minuten voor tijd van slecht verdedigen van De Valken en werd het verdiend 1-1. Dindua verdiende dit door haar tomeloze inzet. Eindstand 1-1.
We moeten Rick nog bedanken voor het opvullen van de rol van doelman en speelde zelfs veertig minuten met een oogblessure, verder speelden Mats Houtman en Ron Boon een sterke wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken