E3 Vast op de tweede plek, zonder scheids…

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.
Zo jong als ze zijn, maar als ze thuis spelen kijken ze ernaar uit, wie zal onze scheids zijn, YES een speler van Valken 1. Dat vinden ze prachtig. Spelers rond de 6 tot 10 jaar kijken niet alleen op tegen de ‘profs’ van Ajax, Feyenoord of Volendam, nee ook tegen de spelers van hun eigen vereniging die in de selectie spelen zijn “bekend”bij de talenten.
Thuis voetballen geeft dus een extraatje, helaas, weer en afbericht, hij komt niet, valt weer tegen, o.k. wij hebben een coach die altijd een paar fluiten bij zich heeft, op zich niet verkeerd, maar toch.
Selectie-boys, jullie hebben een bepaalde status binnen de club, een voorbeeld voor de kleinsten (van A junior t/m mini pupil) laat ze niet zitten, gun ze het plezier. Daarnaast zal je zelf ook zien hoeveel plezier je er aan hebt.

O.k. de wedstrijd, zoals de titel al zegt, de tweede plaats is steviger nu. Tegen ASONIA E1, de ploeg die zo’n beetje gelijk met ons op de 2e plek staat, werd het een mooie wedstrijd. We gingen mooi gelijk op, het verschil zat hem in de het maken van de goals en het samenspel. Terwijl wij mooi en goed de bal overspeelden, liep ASONIA zich steeds vast op de hechte verdediging, Bart, Leon en Vincent (en Frank bij de wissels) stonden hun mannetje. Daarnaast werkte het middenveld met Christian, Harm, Mitch (en Frank bij de wissels) zich het lam lazurus om de ballen bij de spits Pim te krijgen. En mochten ze tijdens een counter een keer een kans krijgen stond keeper Kees z’n mannetje wel.

Jullie lezen wel, het was knokken vandaag, als een hecht team werkten ze voor elkaar. De ruststand was wel duidelijk 3 – 0, echter tijdens de rust kon je merken dat ze nog niet zeker waren van de overwinning, Asonia zat er goed bovenop. 10 Minuten na de rust kwam dan de tegengoal, 3-1, even was er wat sprake van onrust, maar gelukkig pakten de Valken mannen het met elkaar goed op. Zonder te mopperen werd de stand uitgebreid naar 5 – 1. Weer een duidelijke overwinning. We staan nu vast op de tweede plek. Het wachten is op de Zouaven, de te kloppen ploeg in deze ronde.

Helaas heeft een bobo bij de KNVB besloten de komende twee weken vanwege de herfstvakantie geen competitie rondes in te stellen, hoe halen ze het in hun hoofd. Het is nu nog mooi weer, laat ze ballen die mannen. Uiteraard gaan we wel voetballen, daar zorgen we voor.
We spelen komende zaterdag thuis om 11.00 uur tegen VVW E3 als alles goed en de week erop om 10.00 thuis tegen Spirit E2. Hou de uitkijk goed in de gaten, het is nog niet helemaal zeker.

Groeten en tot ziens op het Valken terrein,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken