C1 verliest oefenwedstrijd

C1 speelde zaterdag tegen 1e klasser Westfriezen.
Valken begon sterk en Bas Cagliardi scoorde al snel 1-0. Het leek goed te gaan, maar Westfriezen kwam al snel terug na klungelig verdedigen van de Valken-achterhoede, dit bleef een periode trend en zo was het zo maar 1-3 en was de partij eigenlijk al beslist. Valken liet Westfriezen in deze fase alles doen en deed zelf basisdingen als vrijlopen en mandekken gewoon niet. Voor rust werd het nog 1-4.
Na rust werd orde op zaken gesteld en mocht Westfriezen alleen nog vlak na rust nog scoren, 1-5.
Na dit doelpunt ging De Valken beter voetballen en kreeg het ook weer kansen, waarvan slechts een werd benut na een gigantische scrimmage, eindstand 2-5.
Hopelijk zijn we erachter gekomen dat je altijd inzet , discipline en concentratie moet hebben, zo niet , dan wordt het door een sterke tegenstander direct afgestraft. Met het oog op de duels tegen de bovensten kunnen we hier van leren.