Bezoekt allen de thuiswedstrijd De Valken – Westfriezen

DE VALKEN – Westfriezen

Zondag 24 oktober 2004 – aanvang 14.00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban voor de thuiswedstrijd tegen Westfriezen uit Zwaag in de derde klasse A KNVB.

De laatste thuiswedstrijd tegen FC Uitgeest eindigde in een belangrijke 3-1 overwinning met in de hoofdrol Mike Leegwater die alle doelpunten op zijn naam liet zetten. Met name de bevrijdende goal (lees: 3-1) was er een om in te lijsten; via een aantal schijven belandde de bal op een intelligente wijze bij Mike die de bal met zijn voet het laatste zetje mocht geven.

Vorige week opnieuw een overwinning tegen Apollo ’68 in de strijd om de Amstel Malt Cup; wij verlieten met een 1-4 overwinning en een uitblinkende routinier Gerard Laan het sportpark in Hensbroek en kunnen ons gaan opmaken voor de derde ronde.

Wij vertrouwen erop dat trainer Wim de Haart vandaag met een voltallige selectie de strijd zal kunnen aangaan tegen Westfriezen. Dit zal nodig zijn tegen de ploeg uit Zwaag die zich aan het begin van het seizoen als doelstelling ‘kampioen worden’ heeft gesteld.

Momenteel gaan in onze klasse 3 ploegen met een gelijk aantal punten aan kop, te weten Alcmaria Victrix, De Blokkers en Vitesse 22. De verschillen in de middenmoot zijn klein en kunnen 3 punten wonderen verrichten.

Wij wensen u een sportieve en doelpuntrijke wedstrijd toe.

Met rood groene groet,
Papa Der Weisse

NB.
De inschrijving voor “Verdien geld met de koe op het Valken veld” is geopend!

Bezoek ook onze site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, nostalgie en natuurlijk de tussenstand van de Valken toto.

Zondag 24 oktober 2004 – aanvang 14.00 uur.

De Valken – Westfriezen
Beverwijk – Alcmaria Victrix
Flamingo’s – MFC
FC Uitgeest – Koedijk
Limmen – De Blokkers
Vitesse 22 – SRC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken