A junioren debuteren met winst!!!!!!!

Twee weken lang wisten we dat we gepromoveerd waren naar de eerste klasse en de spanning liep op toen onze debuutwedstrijd vorige week werd afgelast en we dus op ons eigen Valken commplex gingen debuteren in de eerste klasse!!De oproep op de Valkensite had wel wat geholpen want er stond redelijk wat publiek langs de kant wat net als ons(begeleiding)allemaal erg nieuwsgierig waren hoe we het er af zouden brengen.Bij het spelen in de eerste klasse hoort natuurlijk ook een officiele scheidsrechter en dat was per direct erg duidelijk!!Een klein manneke in het geel gaf voor de wedstrijd meteen aan dat wedstrijdformulier niet geheel goed was ingevuld want de rugnummers stonden in het verkeerde rijtje!!
En met nog wat extra informatie van de beste man kon de wedstrijd beginnen. Uiteraard is het afwachten hoe je zo een eerste 10 minuten doorkomt, maar tot ieders verrassing waren het de Valkjes die de wedstrijd controleerden en kansen kregen!!
Een goed gevoel rilde door mijn lichaam en de verwachtingen werden gelijk hoger.Na 32 minuten (goed)voetbal was het Joost die de welverdiende 1-0 maakte en de spanning wat wegnam bij de mannen.
De druk werd nog meer opgevoerd en V.Z.V. kreeg alle hoeken van het veld te zien.6 minuten voor de rust de zoveelste corner getrapt door Jeen en……een geweldig hoog springende Mike nam de bal prachtig op zijn hoofd en joeg de bal vol in het kruis!! 2-0??
NEE zei de scheids en keurde het doelpunt zomaar af wegens……….??.Dan de boel weer oppakken kost moeite maar de keeper van V.Z.V. hielp ons want bij een beste kopbal van Merijn dook de beste man over de bal en was het voor rust toch nog 2-0!!RUST.
Geen wissels omdat het gewoon heel goed ging, maar dan toch zie jet gebeuren dat we rommelig gaan voetballen en de controle verliezen,maar zonder echt in gevaar te komen.De kansen van Camilo, Marcel en Mike zijn eigenlijk niet te missen en kan het zomaar 4,5 of 6-0 staan!! Helaas gingen ze er niet in, maar de wedstrijd was gespeeld en de drie punten waren binnen!! Complimenten voor iedereen!!!