Alleen Valken 1 verliest

Helaas, het vlaggenschip van Valken verliest. Met 2-4 gaan de gasten uit Schagen spelend voor SRC er met de drie punten vandoor. Voor Valken wisten Lennard Groot en Mike Leegwater te scoren. Fouten in de achterhoede betekenen de goals voor SRC.

Valken 2 weet keurig Alcmaria Victrix op een 0-0 stand te houden. De nummer 4, Alcmaria, is weliswaar ietwat gevaarlijker, maar Valken houdt, ondanks de afwezigheid van routiniers Gerard Laan en Kees vd Jagt, keurig stand.

Valken 4 wint in Onderdijk van Strandvogels. Op het door Valken 5 vervloekte kunstgrasveld weet Valken 4 er beter mee om te gaan door zich bijvoorbeeld voor aanvang met vasiline in te smeren.

De helden winnen! Na de bestuursvergadering afgelopen dinsdag wordt Westwoud 4 in een uitermate matte partij met 5-3 terug naar huis gestuurd. Na een 3-0 ruststand wordt het nog spannend na rust maar Zeger Davidzon zorgt voor de beslissende treffer. Overige doelpuntenmakers waren Martin Beemster (na 1 minuut), John Vriend (invaller Valken 3), Dennis de Wit en Barry Schipper (eveneens invaller Valken 3).

De veteranen laten ook geen spaander heel van de volgende opponent. Spirit gaat met een nederlaag naar huis.

Tot slot de dames. Zij speelden thuis tegen het 2e dameselftal van Limmen. Na een 4-0 ruststand winnen ze met 8-0! Patricia Boots en Mira Charlier en Bianca scoorden tweemaal. Liesbeth Tuyten en Mandy Hoekstra wisten eenmaal het net te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken