A junioren na 15 maanden onderuit!!!!!

Tja, het blijft vervelend om te verliezen maar je weet dat het een keer gaat gebeuren en zeker wanneer je nu in een klasse speelt waar je de betere ploegen tegenkomt. En vandaag was het dan zover: een 5-1 nederlaag tegen middenmoter K.S.V. uit Heerhugowaard!
De uitslag doet vermoeden dat we niets hadden in te brengen maar de mensen die het gezien hebben weten wel beter want wanneer je zoveel kansen mist verlies je een wedstrijd altijd!!. Geheel onnodige nederlaag, maar ook goed om weer bij bepaalde dingetjes die zo gewoon waren stil te staan!!
De tegenstander bedankte ons voor de gemiste kansen in het begin en gingen zelf wel effectief om met de paar kansen die ze kregen!. Het was extra zuur omdat de tegendoelpunten eigenlijk behoorlijke fouten waren van de laatste linie. En wanneer ze er voorin niet in slagen om ook te scoren werd het vanzelf een hele grote klus!De rust in met een 2-0 achterstand. maar iedereen was er van overtuigd dat het goed zou komen en de kansen er wel in zouden gaan!
Maar helaas was het met een paar minuten al 3-0 door een giga blunder achterin. Dan gaan de kopjes toch iets omlaag, maar men bleef knokken om een treffer te maken!.En die kwam er!! Niels Koster was de man die het laatste tikje gaf: 3-1 met nog 20 minuten te gaan. Maar voor ik wilde ingrijpen om 1 op 1 te spelen maakte K.S.V. er 4-1 van en was de wedstrijd gespeeld!!Als toetje kregen we er nog 1 om ons oren en was het debacle een feit!!
Vergeet niet dat deze jongens in competitieverband voor het laatst verloren hadden begin september 2003!!(uit tegen Spirit’30 = 5-2!!)
We zullen onszelf moeten herpakken en de foutjes doornemen en hiervan leren!!