B1 voelt zich thuis in de 3e klasse!

Damens en heren Valken B1 raakt op stoom!

Na de ruime winst van vorige week stond vandaag Grasshoppers B1 op het programma.

De dag begon vandaag gelukkig niet zo vroeg. Om 14:00 spelen dus om 13:15 aanwezig. Helaas waren er 3 spelers die daar toch wat moeite mee hadden, waarvan 2 in het bijzonder. Jan was nog redelijk met zijn hoofd bij de Party Animals van de avond er voor en Edwin Videler had de mededeling dat we te laat moesten spelen want nu had hij teveel geslapen!

Maar goed we starten de partij netjes om twee uur met Ton, Richard en Rowan op de bank en Semi B’s Chris en Edwin en onze nieuwe aanwinst Koos Keuning in de basis.

Valken begon lekker te tikken en waren zichtbaar de betere ploeg. Alleen de belangrijkste tikkies gingen fout. Jan met een prachtig actie over links maar met een roei voor het doel langs waarvan het nog steeds niet duidelijk is of het nou een voorzet of een doelpoging was en Leandro over rechts die ruim in het doelgebied nog een hoge voorzet geeft terwijl Edwin klaarstond om hem in te tikken.

Tweede helft moest het dan gebeuren. Met een grettige maar half geblesseerde Rowan er in samen met de man die het liefste een basisplaats op de bank heeft, Tonie Groot.

Na 20 minuten echt goed voetbal bekroonde Leandro onze lichte overhand met een prachtige goal!

Roelof speelde voor het eerst met volle inzet linksback in de 2e helft maar zijn tegenstander werd toch iets te snel bevonden. Dus werd er ingegrepen en gewisseld voor Edwin Visser. Deze begon mokkig zijn inval beurt want meneer Visser is een plaatsje in de spits gewend bij de B1. Smoesjes zoals ‘ik speel altijd slecht achterin’ werden genegeerd en dat was maar goed ook.

Edwin keek, edwin schoot, publiek werd stil, in de kruising.

2-0 voor de Valken.

Mijn complimenten voor het gehele team en deze week vooral naar Rowan die ondanks zijn blesure heel mooi voetbal liet zien maar vooral zijn wil om te voetballen is een voorbeeld voor een aantal medespelers.

3e helft zag ik heel wat meters voorbij komen maar de mannen waren wel nog zo attent om mij een veilige rit naar huis te wensen.

Onze volgende tegenstander, Zouaven B3, heeft 3-2 verloren. Mentale voorsprong De Valken!

Topscoorders lijst:
Edwin Visser 3x
Ton Groot 3x
Leandro de Paula 1x
Jan Hooijberg 1x
Marcel Ott 1x

Groet en tot morgen(B1)
Arjen Ott

PS. Freek is jou bijnaam echt Fret Frituur Vet??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken