C1 verliest in Enkhuizen

C1 onderuit

Valken C1 heeft het niet op de grote stad Enkhuizen: een maand terug leverde Valken de eerste twee punten in bij CSV Dindua, vandaag liet het drie punten(1-0) liggen in de haringstad tegen een supergemotiverd Westfrisia, dat Valken geen moment in de wedstrijd liet komen. Met dat gegeven hebben we, denk ik, de oorzaak van de 5 verliespunten: bij een felle weerstand durven we niet meer de bal rond te spelen, handelen we te traag, passen vaak verkeerd in, zijn te beleefd en missen we toch fysieke kracht, ondanks de vrij hoge leeftijd voor een C1-groep. Zaterdag speelden we tegen 1e jaars C’s en die waren fysiek volledig aan ons gewaagd. Of ligt de oorzaak toch bij onderschatting van de tegenstander. Met deze groep moeten wij het spel kunnen bepalen en ons niet laten af bluffen door een aggresievere tegenstander.Uit deze wedstrijd blijkt ook maar weer dat INZET de drijfveer is voor goede resultaten.
Wij hopen alleen maar dat we motivatie putten uit deze wedtrijd, wanneer we volgende week tegen medekoploper Woudia spelen, dat met 11-2 won van hetzelfde Westfrisia.
Tenslotte moeten we nog vermelden dat we een uitblinker hadden, namelijk Mark Hooyberg die enkele fantastisch reddingen verrichtte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken