Valken E3 laat geen spaan heel van KGB E2

Valken E3, het jeugdteam met de vaste scheids, deze zaterdag zelfs een dubbele bezetting in het zwarte pak, altijd makkelijk zo’n vierde man! Bedankt Sander en Mark.

K.G.B E2 thuis! Eerder dit seizoen hadden de uitwedstrijd al tegen K.G.B. E3, toen wonnen we (te) gemakkelijk met 19-2. Al heel snel werd de E3 uit de competitie gehaald en kregen we dus de E2 daarvoor terug. Gezien de ranglijst zou ook deze wedstrijd geen enkele probleem hoeven zijn.

Al snel werd dit duidelijk, een zoals altijd zeer strijdlustig en gretig Valken E3 liet KGB op geen enkele manier in hun spel komen. De Bovenkarspelers waren hier en daar wat sterker en groter, maar door het balletje rond te spelen werden die kerels mooi voorbij gelopen.

De ruststand van 4 – 0 was dik en dik verdiend. Ook na de rust bleven de mannen maar jagen op de bal. Je kon zien (en horen) dat de strekers dit helemaal niet leuk vonden. Er werd steeds meer “gemopperd”. De eindstand voor deze partij werd een heel gemakkelijke 11 tegen 1.

Duidelijke cijfers dus weer, de jacht is geopend op de koploper de Zouaven die afgelopen week heel verrassend onderuit ging tegen ASV de nr 3. We lopen nu nog 1 verliespunt achter op de Zouaven en moeten ze nog twee keer krijgen deze najaarscompetitie.

Wanneer deze partijen zijn is nog niet bekend, volgende weer eerst uit naar SPIRIT, altijd een wedstrijd met een hoog “meester Sjaak”, Opa en Oma, Oom en Tante-gehalte. M.a.w. Venhuizer publiek, ga mee met onze dappere strijders, we kunnen de steun gebruiken.

Een heeeeel prettige Sinterklaas tijd en tot volgende week,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken