Valken 1 ontvangt MFC en gaat knokken voor de winst?!

DE VALKEN – MFC

Zondag 21 november 2004 – aanvang 14.00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban voor de thuiswedstrijd tegen MFC uit Medemblik in de derde klasse A KNVB.

De laatste thuiswedstrijd tegen SRC eindigde in een 2-4 nederlaag zodat de ongeslagen status in Hem (of is het Venhuizen?) van bijna 1 jaar uit de boeken kon worden geschrapt. De goals van Lennard Groot en Mike Leegwater konden niet voorkomen dat wij de gasten uit Schagen met een overwinning uit Hem lieten vertrekken.

Ondanks alle goede bedoelingen werd er vorige week opnieuw verloren van Alcmaria Victrix; na een 2-1 ruststand eindigde de wedstrijd in 3-2. Nadat Lennard Groot na een fantastische aanval over de rechterkant de bal had ingekopt kwam bij ons de geest eindelijk boven.
Helaas wisten wij in het laatste kwartier de bal niet meer over de doellijn te werken na een ware stormloop en was de 2e nederlaag op rij een feit.

Tegenstander MFC heeft theoretisch 1 punt voorsprong op ons en vinden wij terug op een 9e plaats met 12 punten. Ook zij verloren hun laatste 2 wedstrijden.

Momenteel gaat in onze klasse De Blokkers aan kop op de voet gevolgd door Alcmaria Victrix en SRC. Het is noodzaak om de punten dit keer binnenshuis te houden teneinde aansluiting te verkrijgen bij de middenmoot.

Wij wensen u een sportieve en doelpuntrijke wedstrijd toe.

Met rood groene groet,
Der Weisse

Bezoek ook onze site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, programma, verslagen, nostalgie en natuurlijk de tussenstand van de Valken toto.

Zondag 21 november 2004 – aanvang 14.00 uur.

De Valken – MFC
Koedijk – Alcmaria Victrix
Beverwijk – Flamingo’s
Uitgeest – De Blokkers
Westfriezen – SRC
Vitesse 22 – Limmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken