Aanstaande zondag van 10:30 volop voetbal

Het seniorenprogramma voor 21 november (aanstaande zondag) begint om 10:30. In De Goorn speelt RKEDO 4 dan tegen Valken 3 en de Valken dames spelen op hetzelfde tijdstip thuis tegen de dames uit Medemblik, MFC.

Beginnen bij Valken 3 dan maar, want die moeten vroeg vertrekken. Het 3e krijgt het moeilijk, dat staat nu al vast. Los van het feit dat ze wekelijks met personele problemen kampen, krijgen ze zondag ook nog eens een op elkaar ingespeeld elftal tegenover zich. Het elftal van RKEDO 4 speelt namelijk al jaren met elkaar. Toch staan de Gorinezen niet hoog op de ranglijst, wellicht is het stapje omhoog wat ze na het kampioenschap van vorig seizoen maakten een te grote. Edo staat nu 9e met 8 punten uit 7 duels. Valken 3 staat 6e, zij hebben 9 punten, uit evenveel duels.

De dames dan. Als gezegd, MFC komt op bezoek. De Medemblikkers staan na de 6-1 winst van vorige week op LSVV op de 1e plaats! Vorig seizoen wist Valken nog punten van MFC af te snoepen, dus wie weet zit er wat in het vat. De 6e plek die Valken nu bezit is overigens de laagste van dit seizoen.

Het bal wordt verder vervolg gegeven door de Veteranen. Om 11:00 krijgen ze de veteranen van Zouaven op bezoek. We mogen het niet verklappen maar zet maar weer een 1 neer op uw totoformuliertje: Nummer 1 tegen nummer laatst. Doelsaldo van +42 tegenover -23 voor de Zouaven.

Valken 2 begint daar weer een half uurtje achter. Ook zij spelen thuis en wel tegen LSVV 2. Het 2e is inmiddels afgezakt naar plaats 10 op de ranglijst. Er werden uit de 9 gespeelde duels nog maar 7 punten behaald. LSVV doet het iets beter. Zij zitten nu op 13 punten uit 9 duels, goed voor een 7e plek.

Om 12:00 begint in Enkhuizen vervolgens de wedstrijd West Frisia DP 8 – Valken 4. Het 4e is nog steeds met Spirit 7 aan het strijden om het kampioenschap. Beiden verloren nog maar 3 punten. Valken moet het tegen West Frisia 8 kunnen winnen. Zij staan slechts 9e met 9 punten uit 10 duels, ze verloren de laatste 2 duels en zijn derhalve in een negatieve spiraal beland.

De middagwedstrijden zijn er allebei thuis. Op de officiële heldentijd van 12:45 begint het duel Valken 5 – Schellinkhout 3. Na de 2 opeenvolgende overwinningen staan de helden 6e. Tegenstander Schellinkhout doet het een stuk beter. Zij staan 2e en verloren nog maar 1 duel dit seizoen, bij koploper Spirit verloren ze nipt met 4-3.

Tot slot Valken 1. Zij starten om 14:00 voor de uitermate belangrijke wedstrijd tegen MFC. Er moeten simpelweg punten gepakt worden. Als de kansen verzilverd worden, dan zit het goed en kan wellicht Westfriezen ingehaald worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken