Een beker cq. inhaalronde komende zondag

Valken 1 gaat in het Amstel Cup toernooi op bezoek bij Geel Zwart in ’t Veld. Om 14:30 wordt afgetrapt in de eerste knockout ronde. Na de afgetekende overwinning in de poule fase met 9 punten uit 3 duels (waarvan er maar 2 wedstrijden werden gespeeld) nu dus de volgende ronde.

Valken 2 krijgt hopelijk bezoek van SVW ’27 3. De Heerhugowaarders staan nog steeds laag op de ranglijst (laatste!) en haalden uit 9 gespeelde duels slechts 1 schamel puntje. Een ideale tegenstander voor Valken dus om aansluiting te vinden bij de middenmoot en de 10e stek te verlaten.

Het 3e gaat om 14:30 nog eens beginnen met de wedstrijd tegen Purmerend 6. Ook hier rekenen we op 3 punten voor rood-groene zijde. Purmerend wist nog geen positief resultaat te behalen dit seizoen en verloor alle 8 gespeelde duels. Valken 3 staat 6e met 9 punten uit 7 duels.

Nummer 2 op de ranglijst en dan krijg je nummer voorlaatst op bezoek. Dat geldt voor Valken 4 die om 11:00 bezoek krijgen van TSV Twisk 2. De aan de stoomtramlijn gelegen dorpsclub haalden 8 punten maar een * op de ranglijst bepaald dat ze op slechts 6 punten staan. Dit snappen we dus niet. Valken 4 behaalde uit 8 duels 21 punten, 3 minder dan Spirit ’30 7.

De afgelaste wedstrijd van enkele weken terug staat zondag weer op het
program: West Frisia DP 9 – Valken 5. De helden moeten als het goed is om 10:00 al beginnen in Enkhuizen. De Enkhuzers staan 7e, de helden 6e, een kraker in de middenmoot. Het verschil in punten is 2, in het voordeel dus voor Valken 5. Valken 5 heeft een prima staatje inmiddels: 4 gewonnen, 1 gelijk en 4 verloren.

De kampioen van Valken, de veteranen gaan in Hoorn op bezoek bij het 2e veteranen team van Always Forward. De wit-zwarte formatie draait uitstekend mee en staat op een gedeelde 3e stek samen met Westfriezen en DWB. Valken heeft geen concurrentie meer, het gat is inmiddels opgelopen tot 7 punten met Fortuna Wormerveer. Ook hier is de aanvang 10:00.

De dames krijgen bezoek van Koedijk. Om 10:30 wordt er afgetrapt voor dit duel tussen de nummers 6 en 2 van de ranglijst. Na een goed begin is Valken teruggevallen op de ranglijst en staan ze nu op 14 punten. Koedijk behaalde er 23, net als Valken uit 9 duels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken