Alleen Valken 2 verliest

Het 1e wint! De 3 broodnodige punten werden behaald in de thuiswedstrijd tegen Limmen. Na de ongelukkige 0-1, Patrick van Veen schiet tegen een tegenstander op en de bal verandert van richting eigen goal, hersteld Valken zich keurig. De ruststand wordt 1-1 door een goal van Peter Bakker. Na rust zet Valken 1 en via Mike – Goudhaantje – Leegwater wint Valken met 3-1.

Valken 2 verliest helaas met 2-1 van MFC2.

Het 3e speelt – onder voorbehoud – met 0-0 gelijk tegen Kwadijk 2.

Het 4e wint thuis tegen Westfriezen 9 met 1-0. De formatie van Jaap kijkt nu al uit naar de wedstrijd van volgende week om 10:00 tegen mede-koploper Spirit 7.

De helden herstellen zich van de nederlaag vorige week tegen Spirit 8. Uit in Blokker wordt Blokkers 9 verslagen met maar liefst 0-3. Martin Beemster, Zeger Davidzon en Dennis scoren de goals, Ivo Kuip geeft achterin niets weg!

De dames tenslotte. Helaas weten ze niet te winnen. Een paar minuten voor tijd nog een 2-1 voorsprong, helaas in de slotminuten wordt het nog 2-2. Het lichte herstel dient zich aan.